2004 Model 2.0 Grand Vitara Fiyat Öneriniz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alp007 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,027

alp007

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar.Araba almadan önce sitenize üye olmuştum.takip ediyorum sizleri.
grand vitara almak üzereyim. 2004 model 5k 40 000 km de.sizde nekadar verilir en fazla.23.750 fiyatı. saygılar.

Etiketler
Ynt: 2004 Model 2.0 Grand Vitara Fiyat Öneriniz

Fiyatı fazla uygun.Araca iyi birkaç ustaya baktırın derim.Bir kazası veya önemli bir masrafı yoksa hemen kapın.Kaliteli araçlar, tek sıkıntısı bana göre 2000 cc lik vergi yükü.

günaydı...ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.araç çok temiz iyi pazarlık sonucu fiyat.ama istanbula gidicem ve orda kime göstermem gerektiğini bilmiyorum.bu konuda bilginiz var mı yada tanıdığınız güvenilir bi servis teşekkürler.

Fiyati iyi kacırmayın aracta bi sorun yoksa, hayırlı olsun şimdiden.

3 kapı fiyatına 5 kapı bu model fiyat kelepir diyebiliriz,araçta hasar yoksa kaçırmayın alın,eder fiyatı 27.000,,30.000 tl arasıdır

bahsettiginiz rakamlara 3 kapılılar mevcut bahsettiginiz 5 kapı ise fiyat cok makul

Kaçırmayın derim..Şimdiden hayırlı olsun..

evet dediğiniz gibi ara. 3 kapıymış resimleri yoktu sonra öğrendim.fiyatı 21.750 aslına yine iyi fiyat idi ama bana gidecek bi araba değil.Arabama kavuştum bu arada 2006 1. nesil terios.yardımlarınız için çok teşşekür ediyorum..saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri