Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar.Araba almadan önce sitenize üye olmuştum.takip ediyorum sizleri.
grand vitara almak üzereyim. 2004 model 5k 40 000 km de.sizde nekadar verilir en fazla.23.750 fiyatı. saygılar.
Fiyatı fazla uygun.Araca iyi birkaç ustaya baktırın derim.Bir kazası veya önemli bir masrafı yoksa hemen kapın.Kaliteli araçlar, tek sıkıntısı bana göre 2000 cc lik vergi yükü.
günaydı...ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.araç çok temiz iyi pazarlık sonucu fiyat.ama istanbula gidicem ve orda kime göstermem gerektiğini bilmiyorum.bu konuda bilginiz var mı yada tanıdığınız güvenilir bi servis teşekkürler.
bostancı sanayide suzuki grand otoya gidin bir baktırın ekspertiz yaptırın ekspertizde vereceğiniz 3 kuruş sizi daha sonra çıkacak 30 lira masraftan kurtarır
evet dediğiniz gibi ara. 3 kapıymış resimleri yoktu sonra öğrendim.fiyatı 21.750 aslına yine iyi fiyat idi ama bana gidecek bi araba değil.Arabama kavuştum bu arada 2006 1. nesil terios.yardımlarınız için çok teşşekür ediyorum..saygılar