AL1820' Alıntı:yakıt aynı, konfor ve güç yüksek..
takılacak kit ve lastikler aynı, açıları bilemem tabi
Mehmet bey farkın kaynağı konusunda bir şey söyledimi?
ben yakıtından korktuğum için alamamıştım.
sızınde aracınız hayırlı olsun ben eskı aracımda gette kullandım helezon yayları da degıstım tek dıyecegım kıt alın kafanız rahat etsın zaten arasında kı farkı omur boyu garantıyle telafı edıyor gette öle bısey yok tabıkı amatısor patladı ssalıncak yada burclar bozuldu hıc sorun etmıyosunuz arıyosunuz aldıgınız yerı yenısı ucretsız gelıyor kesınlıkle kıtt alınsimurg2' Alıntı:gökhan kardeş hayırlı olsun bir ay kadar önce aynı renk ve model bende bir suzuki grand vitara 2.0 aldım şu an standart kulanıyorum seneye modifiye işine gireceğim malum maddiyat durumu şu get olayını kimileri sağlıksiz buluyor sert offrod düşüncem yok bağ bayır gezmek hafif hafif offrod yapmak niyetindeyim getle ucuz yollumu yapsam yoksa kitle mi yapsan nedersin.
tesekkurler abdullah beyveteriner' Alıntı:Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın Gökhan Bey.
tesekurlerdopamin' Alıntı:Güzel araç
Hayırlı uğurlu olsun
Güle güle kullan
gokhan5234' Alıntı:sızınde aracınız hayırlı olsun ben eskı aracımda gette kullandım helezon yayları da degıstım tek dıyecegım kıt alın kafanız rahat etsın zaten arasında kı farkı omur boyu garantıyle telafı edıyor gette öle bısey yok tabıkı amatısor patladı ssalıncak yada burclar bozuldu hıc sorun etmıyosunuz arıyosunuz aldıgınız yerı yenısı ucretsız gelıyor kesınlıkle kıtt alın
gokhan5234' Alıntı:yakıt olarak suan uzun yol verılerı elımde mevcut sehır ıcı cok kullanma fırsatım olmadı
110-120km hız ortalamasıyla 300km 30 lt lpg ıle
140-150km hız ortalamasıyla 250km 30 lt lpg ıle
80-100km hız ortalamasıyla 350km 30 lt lpg ıle
jlx e gore asırı srı ve hızlı her an gucunu hısedıyorsunuz bırde konforu baya yuksek ama jlx ın arazıdekı perfrmansı ustunmus mehmet becce abımzıın soledıgıne gore ben daha arazıye gıredım
110-120km hız ortalamasıyla 300km 30 lt lpg ıle = Eder 23 Kr
140-150km hız ortalamasıyla 250km 30 lt lpg ıle = 28 Kr
80-100km hız ortalamasıyla 350km 30 lt lpg ıle = 20 Kr ......doğru mu? Ben mi yanlış hesapladım?
tesekurler cemal abı ıstanbuldakı ılgın ve alakan ıcın cok tesekkurlerhuntercemal' Alıntı:Gökhan yeni aracın hayırlı olsun,güle güle kullan.