Ohooo, bekleyelim o zaman merakla... Benim de bugün evde yaptığım proje bitiyor, haftasonları rahatım artık... Beyoff ta kopalım biraz, sen girecek misin kermitle?
Gökhan kardeş merhaba yeni papuçlar hayırlı olsun araç kendini tamamlamış ama bence orjinal jant lastik dursa idi 31 eksterm yapsaydım bir takım (çamuda performansı tartışılmaz )aracın ofrood modifiyesi üst düzeyde 31 lerle noktayı koyardın bence bir jant takımını değiştirirdin şu anda çok yakışıklı yanlış anlama suzukide son nokta 31 eksterm bence
hocam ıyı dıleklerınız ıcın tesekkurler mehmet becce abımızın yenı yaptıgı suan test asamasında olan 5.85 ayna mahrutısını beklıyorum o ve kalmını nın guclendırılmıs akslerıyle 33' extrem kullanacagım ya alemınyum 16' cant yaptırmayı yada orjınallerı kullanmayı dusunuyorum sımdılık yaz sezonu extremle hem uzun yola gıdılmez hemde mum gıbı erırdıye 31 ınc tercıh etmedım suan altımdakı lastıkler 30.6 ' e denk gelıyor
yaz için haklısın ben sadece araziye çıkarken takmak için bir takım lastık jant ikilisi düşündüğümden (en azından kendim için )ama 33 lastık suzukiye ne getrir ne götürür düşünmek lazım : : : orjinalden 6 inç büyük lastik cesaret ister ama dört gözle 33 lastıklı suzukiyi bekliyorum