2004 Grand Vitara için Yedek Parça

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evrese74 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,650

evrese74

Ana Kamp
2004 grand vitara 5 kapı ön tekerlek bilyası nereden bulabilirim. bir yere sordum 75 tl. dediler diğeri ise bilya poryalı dedi 145 tl dedi . yardımcı olurmusunuz saygılarımla

Etiketler

Ynt: 2004 Grand Vitara için Yedek Parça

Bu konu buraya uygunmu bilmiyorum ama incelediğim kadarıyla başka başlık altında bulamadım.Benim aracım 2005 grand vitara 2.0 at geçen gün radyo antenini kırdım :mad:.Fakat uygun bir anten bulamadım.Buna uygun anteni nereden bulabilirim veya değişik bir çözüm önerisi olan varmıdır ????Anten ön sol kapının hemen üst tarafında çekip çıkan antenlerden.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür eder,saygılar sunarım. :smiley:

aradıgınız şey rulman ise..

İstanbul taksimde mustafa kızıl ,,aksarayda karakol sokakta hoçaoglu ,,bu rulmancılarda oto üzerine yok yok gibi numarayada numune ile gidin ;)

ön teker bilyası ise poryalı evet
servis 480 tl istedi başka bir japoncudan aynı marka sadece kutulu değil 180 tl ye almıştım yaklaşık 4 ay önce
antalya ivgenler den

arka teker bilyası ise poryasız ama bilyacılarda yok üzerinin bir çıkıntısı var uyduramadılar
serviste 170 tl almıştım iyi bliyorum

arkadaşlar 2005 model grand vitara 3 k için sağ cam açma kapama düğmesi nereden bulabilirim veya uyumlu olduğunu bildiğiniz çözümünüz var mı? yardım talebediyorum. teşekkürler.

http://www.ebay.com/itm/251114947041?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

İçini acmayı temizleyip takmayı deneyin.. ;) en kötü zaten bozuk daha fala bozuk olur.. ;)

toyota corollanın hangi yılı bilmiyorum..ama uydurulabiliyor diye kafamda kalmış.. :smiley:

oguz1134' Alıntı:
http://www.ebay.com/itm/251114947041?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

İçini acmayı temizleyip takmayı deneyin.. ;) en kötü zaten bozuk daha fala bozuk olur.. ;)

toyota corollanın hangi yılı bilmiyorum..ama uydurulabiliyor diye kafamda kalmış.. :smiley:
socratesm14' Alıntı:
Eğer Ön Bilya İse Poyra İle Beraber Değişiyor...
Bende de benzer sorunlar vardı, Düğmeyi çıkarıp Wurth marka elektronik temizleme spreyini hem düğmeye hem de düğmenin biraz daha içindeki soket bağlantılarına sıktım, iyi sonuç aldım.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,687
Kaydolan Son Üyemiz
Zazizizo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR