2004 grand vitara 5 kapı otomatik 29.000 TL

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HooK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,650
Ynt: 2004 grand vitara 5 kapı otomatik 29.000 TL

merhaba arkadaşlar,
öncelikle kimseyi kandırma niyetinde olmadığımı söylemek isterim.
aracı geçen sene bu zamanlarda binmek amacıyla aldım.satıcı aracın sağ arka kapı ve sağ arka çamurlukta boyası olduğunu söyleyip kazalı resimlerini göstermişti ciddi bir şey olmadığı için ben fazla önemsemedim fakat sizler gibi tramere mesaj atmak akılma gelmedi, hata etmişim. tramere mesaj atınca çıkan hasar araç bana geçmeden 3 sene önceki bir tarih inanın bu konuda en ufak bir fikrim yok.Bende aracı satılığa çıkardığım zaman bu siteden almak için arayan birinden öğrendim ve malesef çok şaşırdım.kendi adıma ilk fırsatta aracıma baktırıp neresinde negibi bir işlem yapıldığını öğrenmeye çalışacağım ögrendiğim zaman bunu burdan paylaşmaktan çekinmem. zira iş yoğunluğundan dolayı offroad ve gezi yapmak isteyipte fırsat bulup yapamayanlardanım zarar kimse etmek istemez fakat bu araçtan edeceğim zarar beni çok fazla bozmaz bu sitede ve normal hayatta dürüst olmayan biri olarak tanınmak beni daha fazla üzer.

Etiketler

arkadaşlar,
bu gün fırsat bulup araca baktırdım.
gösterdiğim servis araçda sol tarafta komple,kabutta ve sağ ön çamurlukta boya olduğu değişenin olmadığını tavanda ve belirtiğim yerlerin dışında boya olmadığını söyledi.Aracın düzgün ve dik durduğunu muhtemelen bu hasırı aracın alttan aldığını söylediler.siteden arkadaşlarında belirtiği gibi tramer sorgusunda hasar kaydı çıkıyor.
bu şartlar altında araca kafamda bir fiyat belirleyemedim talip olmak isteyen ciddi alıcı arkadaşlar var ise telefon veya mesaj yoluyla görüşebiliriz.Pazarlık ve görüşmeye açığım.

http://www.sahibinden.com/index.php?a= ilan no..99931157
ilan numaram çok emek harcadım ama artık sıkıldım boş bir araçla takas düşünüyorum ilgilenirdeniz beraber expertiz yapıp takas yapabiliriz

Aracınız çok güzel tam hayalimdeki araç fakat binek bir araçla takas veya paraya dönmeyi düşünüyorum.ilginiz için teşekkür ederim.

Arkadaşlar Araç için malum siteye 25.250 TL olarak ilan verdim.
Siteden almak isteyenler varsa pazarlıksız son 24.000 TL'ye vereceğim.
telefonum:0 530 353 15 21
saat 18:00 dan sonra aramamanızı rica ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR