2004 grand vitara 2.0 otm.kupa yükseltme

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan janseri20048 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,970

janseri20048

Yeni Üye
arkadaşlar siteye yeni üye olarak aranıza katıldım ,yardımlarınızı bekliyorum
- yaklaşık 14 aydır suzuki grand vitara kullanıyorum.ilk suzukim grand vitara 2007 1.9 ddıs yaklaşık 12 ay kullandım ve 2 aydır 2004 gvitara 2004 5k 2.0 otm(lpg li) kullanıyorum
- aracımla hafta sonları fazla zorlamak kaydıyla yayla ve dağ gezileri yaptığım için aracı dengeyi fazla bozmadan yükseltme yaptırmak istiyorum.
1- ankarada max 5cm yükseltmeyi en iyi nerede yaptırabilirim? maliyeti ne olur?
2- yükseltmeden sonra mevcut lastikleri(mevcut 235/60/16 kışlık ve 4mevsim lastiklerim mevcut) değiştirmesem acaba arabada sırıtırmı
3- 5cm yükseltme sonucunda 235/70/16 lastik takarsam(bütçemi zorlayarak) sürtme yaparmı?
bu konularda tecrübe sahibi arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

DSCF3395.JPG

Etiketler
Ynt: 2004 Grand Vitara 2.0 Otm.kupa Yükseltme

Merhaba,Bende de aynı araçtan var.
Yeni aldım G.Vitara isimli başlıktan okuyabilirsiniz.
Ben Get le yükseltme yapmıştım daha sonra söktürdüm.Kupa yükseltme için Yıldız Sanayi sitesinde SENA jeep var orada yükseltme yapılıyor,ben sonrmak için gitmiştim.700 TL istediler fiyat olarak.
İstanbul dan Mehmet Becce yükseltme kiti getirtip ustaya da uygulatabilirsiniz.
Yükselttikten sonra Lastikler küçük görünecektir,AT ya da MT lastik takmanız daha uygun olur.
Ben 225/70/16 BF taktım yükseltmesiz, hiç sorun yok.
Selamlar.

Etimesgut-20130310-00531.jpg

salih yardımcı' Alıntı:
Ben 225/70/16 BF taktım yükseltmesiz, hiç sorun yok.
Selamlar.

1 yıldan fazla süre geçmiş, bu esnadaki izlenimleriniz nedir ilgili lastik için? Sürtme vs yapmıyor mu?

VipLife' Alıntı:
1 yıldan fazla süre geçmiş, bu esnadaki izlenimleriniz nedir ilgili lastik için? Sürtme vs yapmıyor mu?

Merhaba,ben Suzukimi yaklaşık bu şekilde 1,5 yıl kullandım.Hiç sorun olmadı,bazen tam manevra sırasında ön tamponun içindeki davlunbaza sürtüyordu ama düzelttirdim.Şimdi sattım Suzuki mi ama hala gönlüm onda.Selamlar Saygılar.

Ynt: 2004 grand vitara 2.0 otm.kupa yükseltme

Bende de 2004 Vitara var
Epey Bi forumu okuduktan sonra
215 70 16 cooper at3 takdım
Sorunsuz
Önce 235 60 vardı ve 215 dar ve çirkin durur mu diye korkmuştum
Ama gayet güzel oldu
Vitarada yükseltme vs yoksa işin Sınırı bu gibi-ben de hani lastikte en az Bi 75 Yükseklik olsun istedim ama sürtme yapar diye vazgeçmiştim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,577
Kaydolan Son Üyemiz
suyesili

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR