2004 G. Vitara CD Çalar Sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ez501 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,528

ez501

yolun başı...
Yer
ayvalık
[attachment=1]
g.vitara aracımın orjinal cd çaları sarsıntılarda atlatma yapıyor, sonrada CD ERROR mesajı veriyor. (mp3 veya track tüm cd'lerde aynı şeyi yapıyor)
ayvalıkta yaşıyorum ve malesef burda çözemedim bu sorunu.
takılmadan çaldığı zamanlarda ise ses çok verimli değil. verimden kastım ses yüksekliği değil kalitesi.
benzer araçlarda benzer durum var mı diye merak ediyorum.
Ve tabiiki sizlerden 2 konuda yardım talep ediyor, şimdiden teşekkür ediyorum.

1. Arızalı teybimi Ayvalık'a yakın nerde tamir ettirebilirim?
2. Orjinal teyibin yerine (cd çalar yada dvd oynatıcı) ne tür bir cihaz uyumlu olur?

teyp.jpg

Etiketler
Ynt: 2004 G. Vitara CD Çalar Sorunu

istediğiniz herhangi bir marka teyp alabilirsiniz ve teyp cercevesi (phonocar) vasıtası ile takabilirsiniz

cercevesi aktepe sound tarafından temin edebilirsiniz kargo ile bulunduğunuz şehire kargolarlar.Her marka oto teyibi takabilirsiniz

double din de takabilirsiniz ancak dışarlak kalır göğüs yuvarlak olduğu icin hoş bir görütü vermez birde sokağa koymak ciddi şekilde yurek istiyor şahsen ben istanbul icin konuşuyorum

can bey, ilginize çok teşekkür ederim.
[attachment=1]
Phonocar cr15 49 TL

bahsettiğiniz budur heralde. zaten çerçeve olduktan teyp için sonsuz seçenek var :smiley:
orjinalini korumak adına tamirini araştırıcam ama verimli olmazsa yenisini almakta çok maliyetli değil artık.

ayvalıkta pek hırsızlık olmuyo ama her fırsatta istanbula geliyorum. iyi bi cihaza 1-2 bin TL veripte arabamın kapısını camını kırdırma riskini almak istemem. (kediyle uzanamadığı ciğer hesabı ;D)istanbulun gözünü seveyim, herşeyin kaynağı orda...

ez501' Alıntı:
can bey, ilginize çok teşekkür ederim.
[attachment=1]
Phonocar cr15 49 TL

bahsettiğiniz budur heralde. zaten çerçeve olduktan teyp için sonsuz seçenek var :smiley:
orjinalini korumak adına tamirini araştırıcam ama verimli olmazsa yenisini almakta çok maliyetli değil artık.

ayvalıkta pek hırsızlık olmuyo ama her fırsatta istanbula geliyorum. iyi bi cihaza 1-2 bin TL veripte arabamın kapısını camını kırdırma riskini almak istemem. (kediyle uzanamadığı ciğer hesabı ;D)istanbulun gözünü seveyim, herşeyin kaynağı orda...

eğer oralarda yaptıramaz iseniz google dan taksim elmadağ daki sezen elektroniği aratın halil beyi bulun teyibi kargolayın halil bey ölü teyibe can verir ben 1 yıl kadar double din kullandım 1.000 2.000 tl gibi buyuk paralar vermeden aktepeden aldım hatta aracım tr tek di 2007 guzellik yarışması 5 cisi ve otodarg yarışlarında muhtelif birincilikleri olan bir araçti profesyonel ses sistemimi aktepede yaptırdım tavsie ederm emre ile görüşün osman ile görüşü yardımcı olurlar

tekrar sağol can bey,

en iyisi burda söktürüp istanbulda tamir ettirmek heralde. yada aktepeden yeni bir sistem... bakalım.

ekranlı cihazlardan çekiniyorum, dikkatimi dağıtıyor sürüş esnasında. hatta bir de kazam var bu yüzden. beşiktaş levent istikametinde giderken ekrana dalmışım, bi kafamı kaldırdım trafik durmuş levent köprüsünün üstünde, gözlerim aynen :eek: oldu. ve haarrşşş...
diğer taraftan, seyahat ederken dışardaki görülesi yerleri ve hayatı kaçırıyoruz ekran karşısına bağlanmaktan.
hoşuma gitmiyomu peki? bayılıyorum ;D

ez501' Alıntı:
tekrar sağol can bey,

en iyisi burda söktürüp istanbulda tamir ettirmek heralde. yada aktepeden yeni bir sistem... bakalım.

ekranlı cihazlardan çekiniyorum, dikkatimi dağıtıyor sürüş esnasında. hatta bir de kazam var bu yüzden. beşiktaş levent istikametinde giderken ekrana dalmışım, bi kafamı kaldırdım trafik durmuş levent köprüsünün üstünde, gözlerim aynen :eek: oldu. ve haarrşşş...
diğer taraftan, seyahat ederken dışardaki görülesi yerleri ve hayatı kaçırıyoruz ekran karşısına bağlanmaktan.
hoşuma gitmiyomu peki? bayılıyorum ;D

benim bahsettiğim aracımda ön de kamera arkada kamera vardı makasa girdiğimde ne kadar mesafe ile giriyorum ordan takip ediyordum çok faydasını gördüm

istanbulda tamir icinde dediğim gibi elmadağ taksim de sezen elektronik halil usta gözün kapalı teslim edebilirsin teybini

bilgi ve paylaşım için teşekkürler.

....makasa girerken ön/arka kameralardan faydalanıyodunuz anladığım kadarıyla, bir nevi bilgisayar oyunu gibi yani :smiley:

benim bildiğim anlık bi olaydır makasa girme işi, gördüklerinize değil içgüdüsel hareketlerinize göre yönlendirirsiniz vücudunuzun bir parçası gibi olan aracınızı.
tabi bu benim bildiğim, herşeyi bildiğimi iddaa etmiyorum.

kazasız belasız güzel günler dilerim

ez501' Alıntı:
bilgi ve paylaşım için teşekkürler.

....makasa girerken ön/arka kameralardan faydalanıyodunuz anladığım kadarıyla, bir nevi bilgisayar oyunu gibi yani :smiley:

benim bildiğim anlık bi olaydır makasa girme işi, gördüklerinize değil içgüdüsel hareketlerinize göre yönlendirirsiniz vücudunuzun bir parçası gibi olan aracınızı.
tabi bu benim bildiğim, herşeyi bildiğimi iddaa etmiyorum.

kazasız belasız güzel günler dilerim

video çekmekten jvc marka cihaz 2gb hafıza kartı oo iş tamam bahsettğim olay bu bir çok yarışda kupalara sahip olan birisi olarak videolarımı arşiv yapmak mutluluk veriyordu bana ;)

cr15 bizim 2004 model GV'lere uyar mı acaba?

From '05 yazıyor. Yani bu 2005 ve sonrası modeller için mi demek acaba?

Bende de benzer bir sorun var ve teybi değiştirmek istiyorum.

Bu konuda bir gelişme kaydeden bir arkadaş var mı ?

99-02 arası ve 2005 üstü grand vitara için için piyasada teyp çerçevesi bulunurken 2003-2005 arası malasef yok.

Temel olarak fark nedir ki bize uymuyor bir çerçeveler,kenalar tam düz değil 2004 model de ?

:(

Merhabalar Gezenbilir sitesinden birçok konuda bilgi faydalandım şimdiye kadar. Şimdi de okuyan diğer arkadaşlara (eğer beğenirlerse) bir fayda olsun diye yapmış olduğum aşamaları sizlerle paylaşıyorum. Yeni almış olduğum 2004 model 3K Suzuki Grand Vitara aracımın Cd çaları tamir ettirmektense orjinal yerini bozmadan değiştirmeyi tercih ettim. Aktepe sounddan (istediğiniz yerden alabilirsiniz) kargo ile teybi satın aldım. Mobilya dolap arkalığı olarak bilinen malzemeden altında kalan boşluğun ölçüsünde cep alanını yapıp siyah sprey boya ile 2 kat boyadıktan sonra teybin altına montajı yaptım. Elektrik bağlantısını yaptıktan sonra teybin son hali resimlerdeki gibi :smiley: Belki daha iyiside yapılabilirdi ama ben beğendim ;D

1 (Medium).jpg

2 (Medium).jpg

3 (Medium).jpg

4 (Medium).jpg

5 (Medium).jpg

custom made >> el yapımı >> keyfi ve kullanımı sahibine özel bir durumdur..+ biraz da yetenek gerektirir .. ;) elinize saglık.. :smiley:

>>Suzuki Radio Installation Dash Kit nette bunu aratırsanız gerekli parcalar cıkar..

$(KGrHqR,!oUE63(fpyCzBQIf5gjcjw~~60_3.jpg

!C!bQJOgCWk~$(KGrHqN,!lMEz+6WFj36BNC5+OjVFw~~_12.jpg

$(KGrHqRHJCUE63(+v,LsBO2NsEfwkg~~60_12.jpg

Ekli dosyalar

• 8 (Medium).jpg
    8 (Medium).jpg
    129.2 KB · Görüntüleme: 166

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR