uslsy
Kamp II
Temize kanmayın. En temizi bile masrafıyla gelir.
ML 320 si olan bir arkadaşım bugün sattı aracını. Satma nedeni de otomatik şanzıman ile alakalı bir kart varmış ve arıza ihtimali yüksekmiş, nerede ve ne zaman arızalanacağı belli değil demiş ustası ve de tamiri mümkün değil diye söylemiş bunun üzerine de bizimki ne zamandır isteyen birisine aracı 44 bine satmış. ML kullanan arkadaşlar bu ne derece doğru acaba?
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Değişim sonucu uzun süreli arızasız devam ediyor mu yoksa kısa süre sonra aynı arızayı tekrarlıyor mu?Conductor plate denilen parça. Arıza ihtimali yüksek. Ben değiştirdim. 700₺.
Değişim sonucu uzun süreli arızasız devam ediyor mu yoksa kısa süre sonra aynı arızayı tekrarlıyor mu?
Değiştirdiğiniz parça orijinal mi yoksa yan sanayi mi?
Parça temini kolay mı?
Çok iyi ya. Mercedes servisinden mi temin ettiniz ve işlemi orada mı yaptınız?Orjinal parça, tekrarlama ihtimali az. Parça temininde sıkıntı yaşamadım, beklemedim bile hatta.
2.7 crd ile ayni board muConductor plate denilen parça. Arıza ihtimali yüksek. Ben değiştirdim. 700₺.
Çok iyi ya. Mercedes servisinden mi temin ettiniz ve işlemi orada mı yaptınız?
Bu arada sizin araç kaç model?
Eyvallah çok teşekkür ederim. Nasıl memnun musunuz araçtan? Sık arıza veriyor mu?https://encrypted-tbn3.gstatic.com/...bG6jtl9ulKIVVdgwjYMKPSFNVflQtWUKHwAMF0QVcniYP
Parça bu. Özel servisten aldım ve orada taktırdım. Benim araç 2001 model.
2.7 crd ile ayni board mu
Eyvallah çok teşekkür ederim. Nasıl memnun musunuz araçtan? Sık arıza veriyor mu?
Zaten bahsettiğiniz iki parça da toplam 2-3 bin liralık masraflar aslında Mercedes gibi bir marka için çok da tuzlu sayılabilecek bir meblağ değil.5 küsür senedir kullanıyorum. Memnunum. Sık arızalandığını söyleyemem. BAS/ESP ve bu conductor plate dışında kendisi arıza vermedi. Benim değiştirmek isteyip değiştirdiğim parçalar oldu önlem olarak. Sadece yaşa bağlı olarak değişmesi gereken parçaları zaman içinde değiştirmek gerekir. Bu tarz bütün araçlar için geçerlidir bu. Sonuçta belli yaşta araçlar.
Evet.. 700 cok iyi fiyat 1000-1500 leri duyuyorum sagdan soldan.Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD Transmission Conductor Plate 722.6 1402701161 WG | eBay
Bu linke göre aynı parça gibi.