2004-2006 vitara 1.6 3K Tafsiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan scoff Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,966

scoff

Yeni Üye
Herkese merhaba arkadaşlar, uzun süredir arazi aracı alıp gezenbilirdeki gezilere katılmak istiyorum aynı zamanda normal zamanlarda şehir içi kullanım için ideal olmasını istiyorum .
Okuduklarımdan yola çıkarak suziki marka araçların arazide başarılı oldukları genelinde. 2007 model 3 kapılı G. Vitara 1.6L aracın arazi kabiliyetlerinin yetersiz olaması ve performans azlığı gibi eksilerinin olduğunu duyduktan sonra 2004-2006 3k 1.6 vitaraları düşünmeye başladım. Fakat bazı soru işaretleri var...
1. bu tarz araçlar arazide çokca kullanıldıklarından dolayı temiz ve az km yapmış olanı bulabilirmiyim (km oynandı ise nasıl anlaşılır araziye cıkıp cıkmadığı nasıl anlaşılır?)
2.1.6 motor arazi ve günlük kullanım için yeterli gelirmi?
3. motorları lpg ile uyumlu mu ?
4. konfor seviyesi makulmudur?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-masrafsiz-ve-temiz-bir-arac-42132107/detay bu tarz bir arac bu fiyata normalmidir?
ve benim aklıma gelmeyen sizin yapabileceğiniz tasviyeler nedir? birde şu an satlık sitelerinde olan aaraçlar arasında önerebileceğiniz bir araç mevcutmudur?
iyi günler.

Etiketler
Ynt: 2004-2006 vitara 1.6 3K Tafsiye

Merhaba scoff,

Ben naçizâne olarak sorularınızın bazılarında yardımcı olmaya çalışayım:

Aracı mutlaka güvendiğiniz bir servise sokup altına-motoruna-arazi vites geçişlerine vs baktırmanızı öneririm. Arazide hırpalanmamış Suzuki GV bulmanız hiç de zor değil, zira piyasadaki araçların çoğu şehirde kullanılmış araçlardır. Ama dediğim gibi, iyice inceletmenizde yarar var.

1.6 motor günlük hayatta da, arazide de "yeterli" olur, ancak daha fazlasını hayâl etmemek ve 1.6 ve 100 beygirin altındaki ve boyuna göre ağır sayılabilecek bir araçtan mucizeler yaratmasını beklememek gerekir. Yakıt tüketimi de buna dahil.

Konfor olarak sıkıntı yaratmaz, bagajının çok çok küçük olduğunu biliyor olduktan sonra dört kişilik seyahatlerde gayet rahat edersiniz. Orta sınıftaki modern araçların sunduğu her türlü gerekli konfor donanımına sahipler, hatta fazlasına (koltuk ısıtma gibi).

Fiyatlar, verdiğiniz örnekteki seviyelerde, hatta biraz araştırıp zorlayarak %10 daha düşük seviyelerde temiz araçlar bulursunuz.

Şimdiden hayırlı olsun, derim.

Merhaba arkadaşım,
Bende gecen yıl aynı soruları araştırdıktan sonra,2004 model 3k gv aldım.motoru bence çok zorlamadıktan sonra yeterli.Temizini ise büyük illerde bulabilirsin.Özellikle bayilere takas yolu ile gecen araçlar uygun oluyor.Ben İzmir bayisinin yönlendirmesi ile alttaki linkte bulunan galeriden aldım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-2011-suzuki-grand-vitara-3k-1-6-hic-kullanilmamis-45095579/detay

Birde aracın iki çeker olarak kullanılabilmesi avantaj.Yakıt yeni modellere göre daha düşük.Güvenli ve rahat,ancak almadan yetkili serviste inceletmelisin.Selamlarımla.

ilginiz için teşekür ederim, tafsiyeler ve araştırdığım kadarı ile 2004-2006 model vitara almaya kesin karar verdim şimdi iş artık temiz bir araç bulmaya geldi.
öncelikle şunu sormak istiyorum bulunduğu ildeki servisin teknik kontrol ile yapılan sonuca rahatca güvenebilirmiyim? birde km sıfırlama çok meşhur bi olay olduğundan düşük km li araçlar muadillerine göre nispeten pahalı oluyor km si düşürülmüş bir araca daha fazla ödemek istemem, bunu servisin anlaması mümkünmüdür acaba?

Arkadaşım,araçların gösterge km leri düşürülmüş bile olsa,aracın ecu sunda yani ana beyninde yaptığı km kayıtlı kalır.O nedenle yetkili servis,yada aynı bilgisayar sistemine sahip bir tamirci aracın gercek km sini görür.Birde alındığı andan beri servise girmiş araçların bakımları servis sistemine kayıtlıdır.Gerekli incelemeleri yaptırıp gönül rahatlığı ile alabilrsiniz.Ayrıca bu araçlar genelde kaskolu oluyor.Tramere mesaj atıp aracın hasarı varsada bilgi edinebilirsiniz.
Selamlarımla.

tşk Gürs, verdiğin bilgiler işime çok yarıcak, artık daha rahat alabilirim aracı en kısa zamanda bir araç bulmak istiyorum malum yaz geliyor, aklımda bi kaç araç var onlara bakıcam.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR