killerbee1907' Alıntı:Selam tekrardan
aracı götürüdm şaşmazda ömer ustaya geçen hafta baktı dedi ki bunlara sübap ayarı olmaz bunlar şimlidir kendisi yapar ayarını
sonra bujilere baktı bunlar bir üst kasanın bujisi pahalısını takmışlar dedi ngk marka 4 adet buji taktı
hava filtresini de yanlış takmışlar dedi onu da değiştirdik
sonra tüp ayarı için bir atiker servisine gittik ben umutluydum bu sefer oldu artık diye
çıktık yola ver elini antalya 4 depo doldu boşaldı en küçük bir değişiklik yok yine 260 kr
antalya da gittiğim bir atiker servisi tüpün enjektörleri küçük geliyor daha iyisini takalım dedi
değiştirdi araç biraz rahatladı dönüşte yine 4 depo yaktım bu sefer 250 kr
1 aydır uğraşıyorum belki 1500 tl yi geçti ettiğim masraf şu yakıt işine hiçbir gelişme yok
artık uğraşmıyacam aracımı satlığa çıkardım ben bu şartlarda binemem gaz pedalına basmaya korkuyrum
gerçi o da çok sert bastık hemen turbo
double' Alıntı:Kemal Bey Teleflex-gfi iyi bir seçim,bendede aynı kit mevcut.Muhakkak ki araç kullanana,hava ve yol şartlarına göre yakıt farklılığı gösterecektir.Lakin yinede üç aşağı beş yukarı ortalama bir değeri olmalı.Beş depodur deniyorum;şehir içi kısa mesafede 77 tl alan bir depo ile 230-235 km (günde toplamda 10km işe gidiş geliş ve asfalt yol,)arası bir mesafe alıyorum.Buda 330-335 krş civarı bir değer ediyor.Uzun yolda epeyce bir zamandır deneme şansım olmadı ama 280 km falan yaparım herhalde.Buda 275 krş eder ki buda en iyi ihtimalle,bana biraz yüksek değerler gibi geliyor..Benim aracımda 2005 model grand vitara 2.0 otomatik vites.Yakıtı çok fazla takıntı yapı aracıda fazla kurcalatmak istemiyorum açıkçası.Bu arada güvendiğim bir usta bu araç için mobil 5,30 esp yağ önerdi bu konuda fikri veya önerisi olan varmı?