2003 Model L200 Magnum Ön Fren Diskleri Çok Pahalı !

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VoDaFoNeCeLL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 53
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,483
Ynt: 2003 Model L200 Magnum Ön Fren Diskleri Çok Pahalı !

kesinlikle ustayı iyi tanımamız ve ustaya inanmamız gerek.yoksa özel servis semeri ile 80e mal olur vede bize yetkili servis fiyatını bile aşar.evet tek kelime ile özel servisdeki ustamızı iyi tanımamız lazım.ben çok özel servis tanıyorum parçayı taktıktan sonra bize bişey olmadıktan bu işi bırakmadıktan sonra yaptığımız işin arkasındayız diyen.özel servisten canımızın yanması çok kolay.tabela ile arabamızı bakıma götürürsek canımız yanar.ama bi yerden referans alarak gidersek eminim sorun olmaz.sonuçta yetkili servistede o işi yapan kişilerde usta makine deyil.özel serviste öyle iyi ustalar tanıyorumki yetkili serviste bile yok.aslında bir ikinci olay.garanti bitene kadar yetkili servis bittikten sonrada sanırım en mantıklısı özel servis :D

Etiketler

Bizim buradaki sorunumuz usta işçiliği ya da ustaya güven sorunu değil. Sorun ; aynı parçanın serviste 700 Ytl olup, dışarıda 200 Ytl olması. Aramayıp, uğraşmayıp kabullensek, 500 Ytl fazladan ödeyeceğiz. Düşündüğün zaman, 500 ytl bir asgari ücrete eşit neredeyse !

kesinlikle öyle furkan abi.arada çok fazla fark var.vallaha diyecek bişeyde yok abi.ALLAH bize onlardan başka yerden parça alamayacağımız zamanları göstermesin.

Evet Osman kardeşim..
Maalesef öyle.

Amortisör patladı ; tanesi 280 Ytl. Hyundai H100 ile aynıymış, dışarıda 28 Ytl ye aldım ve taktım. Hiçbir sorun yok.

Diski aylardır arıyorum, tanesine 350 dediler. Çiftini 200 e buldum sonunda. Ve gayet sağlıklı, orjinal parça ile üzerindeki yazılar dahi aynı.

Servisin müşteri kazanması için fiyatının da biraz uygun olması lazım. O arabayı üreten ben olsam, dışarıda parçası 200 e bulunabiliyorsa, ben 190'a satarım mesela !

Anlamadım gitti.

MERHABA KARDEŞ
SANA LAZIM OLAN DİSKİN ÇİFTİ 200 TL İSTERSEN SANA YAKIN BİR USTA VAR ONDA MEVCUT SALİHLİ DEN BEDRİCAN USTA...
DİLERSEN , İSA DAN DA TELEFONUNA ULASABİLİRSİN.... SAYGILAR

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.