2003 Model 2.7 Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kakyol Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 84
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,226

kakyol

Kamp III
Yer
Antalya
Dostlar merhaba Antalyada yasiyorum yasim 36 ismim kivanc araniza yeni katildim ve sanirim katilimda devam edecek cok sıkı bir honda kullanicisiyım ve bir jeep alip binmek istiyorum oncelikli tercihim vergilerden oturu grand Cherokee 2.7 CRD overland nelere dikkat etmem gerekiyor jeep hakkinda bilgim sifir siteyi biraz dolastim ama tam gerekli bilgileri bulamadim oncelikle kasa kodlarini bilmiyorum ama 2003 2.7 alacagim kesin tabi tavsiye ederseniz gordugum kadariyla yakiti vs makul ama alirken nelere dikkat etmeliyim km en fazla ne olmali simdiye dek dedigim gibi sadece honda kullandim honda konusunda binek araclarinda her turlu bilgi yardimim olabilir sizlere sayet gerek duyan olursa tabi sanmiyorum ama neyse saadete geleyim fiyatlari nedir bu araclarin internet sitelerinde rakamlari baz almak yanlis gibime geliyor kimi ayni arabaya 38bin lira isterken digeri 58binlira yazmis :smiley: aradaki fark ucuk sizce bu araclarin fiyatlari nerelerdedir ortalama km bazinda ve alirken expertiz yaptiracagim tabi ama pazarlik ederken ve ilk olarak expertize goturmeden hasarsiz ve boyasiz ve dusuk km den sonra ilk olarak nelere dikkat etmem gerek misal asagida verecegim linkdeki araclar arasinda gordugum kadariyla gorsel farkliliklar var tampon sis farlari vs. bu farklar nedendir makyajmi gormustur ayni yıl icerisinde acaba ilginize simdiden cok tesekkur eder iyi geceler dileirm

http://www.sahibinden.com/2003_model_grand_cherokee_over_land_2_7_crd-37WQQaXQQ15121394WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/oto_ismet_den_jeep_cherokee_2_7_crd_overland-74WQQaXQQ19132000WQQpXQQdisplayitem

Etiketler

Ynt: 2003 Model 2.7 Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

2.7 motorlar hakkında tek bildiğim oda ne derece doğru tartışılır mercedes motorunda sahip olduğu.

Mercedes motor doğrudur . WJ Amaç hafifi arazi ise tercih edilebilir bir araç . Konforunu kalitesine söylenecek pek birşey yok zaten Jeep Grand Cherokee sonuçta .

Genel yıpranma drumu dışında bakabileceğin pek fazla birşey yok . Servis kayıtları önemli ... Bu araçları tanıyan biryere expertiz yaptırın mutlaka .

Yalnız madem JEEP alacaksanız önce forumu baştan sona bir araştırın ciddi para yatırıyorsunuz sonuçta .Çok faydasını görürüsünüz . Forumda kasa kodlarını bile bulamadıysanız pek okumadınız demektir ;)

Almak istediğiniz kasanın Kodu WJ dir .

dostlar ilginize tesekkur ederim forumun jeep kısmını hatim ettim artik azda olsa bilgi sahibiyim ama tecrube farkli bir olay tabi
benim amacim oyle daglara tirmanmak filan degil Cherokee nin kasasi ve konforu hosuma gidiyor devamli calistigim icinde oyle ayda belki bir hafta sonu piknige gidebiliyoruz genelde asfalt da kullanacagim bu araci yani maksat begendigim bir araci almak ve bununda jeep olmasi ama yakıt ve vergi oalrakda arastirdim en mantiklisi WJ kasa :smiley: 2,7 diesel olani diye dusunuyorum sitemizde tavsiye edeceginiz aracini satan arkadaslar varsa gorusebiliriz ben antalya merkezde yasiyorum ve ornegin yukarida verdigim linkdeki araclarin tamponlari ve sisfarlari farkli bunun nedeni nedir acaba bu tip detaylari bilen arkadaslar yardimci olursa cok sevinecegim

Çok geniş bilgim olmamakla beraber . WJ 2004 te yada 2003 sonu 2004 başı olabilir . Ufak bir makyaj geçirdi . Izgarada ve sisi farlarında değişiklik yapıldı . Benim bildiğim başka ciddi bir değişiklik yok ama dediğim gibi çok teferruatlı bilgi sahibi değilim .

wj kasa 2004 yılında makyajlandı overland modeli dolu pakettir limited paketin üstüdür.motor 5 silindir mersedes motor ve şanjıman bulunur ml270 mersedesle aynıdır km az olması tercih olmalıdır sonuçta dizel alıyorsun masrafı ağır olur ama sorunsuz motorlar wj kasaya gelince keyifli ve rahat dizanylı ben 99 v8 kullanıyorum güzel sitede kullananlar 2.7 daha geniş bilgi alabilirsin

Sn ervam 2004 yılında makyajlandi diyorsunuz ama bazi 2003 modeller 2004 modelle ayni ve makyajlanan araclarin nereleri makyajlandi baktigim zaman anlayabilecegim yerleri nereleridir acaba tum forum arkadaslarima yardimlarindan oturu tekrar tesekkur eder hayırlı gunler dileirm

sn kakyol www.wjjeep.com adresinden en geniş bilgileri alabilirsin

Makyajlanmış ama 2003 olarak satılmış yada trafiğe çıkmış gümrükten geçmiş araçlar olabilir belki de . Yada bazı kullanıcılar yeni görünümü beğenip yeni model tampon ve ızgara değişimi yapmış olabilir .

Şimdi zamanın yok ama bence hangi aydan sonra mekyajlı kasaların üretildiği öğrenilirse bakılan araçların ne zaman üretildiğinden sonuca ulaşılabilir .

Dizel WJ kasalar hakkında benimde edindiğim bilgiler 2002 modele kadar olanların kronik rahatsızlıkları olduğu yani hatalı üretim oldukları,2003 modelde bu hataları büyük oranda düzelttikleri ama yine hatalı,2004 modelde de bu hataları tamamen giderdikleridir.Buradan benim çıkarttığım sonuç da 2004 model ve üzeri alınmalıdır.

tum herkeze birkez daha tesekkur ederim bunlardan anladigim kadariyla min 2004 alinmasi en mantiklisi olacak galiba

2002ye kadar olanlar 3.1tdi bildiğim kadarıyla italyan motor biraz çakma yapmışlar 2002 ve sonrası 2.7 crdi mersedes motor ve şamjımandır evet 2004 ve sonrası ideal doğru sonuç bencede

dostlar overland ve limited arasindaki donanim farki nedir tam olarak yaptigim arastirmalara gore cikan sonuc jant deri suet karisimi dosemeler direksiyon bunun haricinde bi farklilik varmidir bu araclarda

Aşağıdaki link epey faydalı olacaktır .

İlk bölümde 2002-2003 overlandların limitedin bütün özelliklerine ek olarak aşağıdakileri sıraldığını ifade etmiş .

http://www.wjjeeps.com/overland.htm

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR