2003 Model 2.7 Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kakyol Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 84
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,214
Ynt: 2003 Model 2.7 Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

fbmy' Alıntı:
Levent bey,

Ben de ciddi anlamda 2,7 Wj lere sarmış durumdayım. Km. düşürülmesi kozmetik görünüş dışında makine vs. anlaşılabiliyor mu?

Bir yöntemin yetkili serviste girdiği bakımlar ve tarihleri olduğunu biliyorum ama başka bir yöntem var mı ?

serviste cihaza bağlayarak okuyabiliyorlar diye hatırlıyorum...
yada şu da çıkıyor...
diyelim araç 2003 140 binde...servisteki son kayıtta 2006 yılında 120 binde ayrılmış görünüyorsa, mantığı yürütmek lazım burda....

Etiketler

Merhaba,

Acaba 2.7 crd cherokee de bir depoyla ortalama kac km yapabiliyorsunuz?

Cok tesekkurler

Ben de bugun 2003 189 binde 2.7CRD bir GC aldim. Su anda serviste. Bakimlari yapiliyor. Yolda giderken sanirim alisik olmadigim icin hafiften kasa titriyor saga sola dansoz gibi :smiley: Ama araba cok keyifli. Gecen sene Sorentomla baya bi dag bayir kar camur offroad yapmistim. Bakalim bu sene bu makina ile nasil offroadlar yapacagim. Arazideki performansini, ozellikle de Quadradrive ve kilitin performansini cok merak ediyorum. Malum Sorentoda kilit yoktu. Bakalim fark nasil olacak.

Herkese merhabalar.

İsmim Burak. İnşaat Yüksek Mühendisi ve Beşiktaş J.K. kongre üyesiyim. Aynı zamnda 7000 üyeli kartutkusu.com kayak kulübü yöneticisiyim. Bu siteye ilk mesajım.

Sitenize, Allah nasip ederse almaya kesin olarak karar verdiğim GC 2003-2004 2.7 CRD için araştırma yaparken rastladım. Aslında hedefimde 2001 Nissan Pathfinder vardı ama vazgeçtim.

9 sayfayı da okuduğum. Kim ne yazmışsa herkese teşekkürler.

Ancak buradaki yazılardan malumunuz yaklaşık 4 sene geçti. Bu süre zarfında araçlar da tabi yaşlandı. Ancak bütçem gereği 2003 veya 2004'ün üzerine çıkamıyorum.

Halen bu araçları tavsiye eder misiniz? Artık kriter aracın km'si oldu tabi. Sonuçta 9-10 yıllık araba oldular.

Bir sorum da şu, şu anda bu aralar şehir içi ve dışı km'de yaklaşık ne yakıyorlar?

Not: 4.7 modelini kesinlikle düşünmüyorum çünkü şu an ki durumu ile %5 kasko bedeli ile bir düşük seviyeden yıllık vergi 5.844 TL gibi ciddi bir rakam.

Şimdiden çok teşekkürler.

herkese merhaba:
sitenin karavan bölümü üyesiyim ancak şu aralar aşağıda ilandaki araçla ilgileniyorum.üstadların yorumları benim için çok önemli.şimdiden teşekkür ederim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-doktordan-orijinal-110-bin-km-de-kazasiz-degisensiz-vision-140942782/detay/

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR