Ynt: 2003 Model 2.7 Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?
Merhaba,
2004 2.7 CRD Overland kullanıyorum. Aracım 106.000 KM de. Jeep ten başka jip, Gilette'n başka jilet,
hayatta kullanmam.
WJ önceki kasalara göre arazi özelliklerinden çok, konfor ve asfalt sürüş özellikleri dikkate alınarak üretilmiş.
Tabii ağır off-road u bir tarafa bırakırsak, girdiği testlerde arazi kabiliyeti yönünden kendi döneminin rakiplerinin tamamını geçmiş olduğuda bir gerçektir.
Sonuçta o bir Jeep ve model kodu ne olursa olsun standart bir Jeep'in standart bir X marka arazi aracından daha düşük arazi kabiliyeti olması öncelikle üreticisi tarafından kabul edilemez.
Tüketim, 100 km de kullanıma bağlı olarak ortalama 10-11 lt. arası. Max hız 190 km/h. 0-100km 11 sn. Kasa kodu WJ. 78 lt. depo.
Motor ve şanzuman Mercedes, ancak Jeep'in yaptığı ufak değişiklikler var ( örneğin turbo lar,mazot filtreleri,manifold, karter vs. farklı )
Motor kodu : OM 612, Mercedes C,E 270 CDI, ML 270 da kullanıldı.
5 silindir, 2687 cc, 163 HP, 400 nm tork.
5 ileri otomatik vites. Şanzuman kodu: WA 580 (Mercedes kodu) ,W5J400 ( Jeep kodu); C, E ve M sınıfı Mercedes modellerinde kullanıldı.
quadra-drive çekiş sistemine sahip.
Sadece Avrupa ve Avustralya da satıldı. Üretim yeri Graz / Avusturya'da bulunan , Magna Steyr Daimler fabrikası.
Overland en dolu modeli, ancak limited donanımında overland de bulunan bir çok ekstralar opsiyon olarak alınabilmekteydi. ancak örneğin 2 renk deri-süet koltuk döşemesi limited de yoktu, 10lu cd changer limited de opsiyon overland de standarttı, kısacası dolu bir limited overland e yakın donanıma ulaşır. tabii ahşap-deri karışımı direksiyon limited de yok, overland te standart. Biraz keyfe kalmış farklar bunlar; olsada olur olmasada olur denilebilir.
Alırken dikkat edilmesi gereken hususlar; genel araç alımında dikkat edilmesi gereken hususların yanında bir arazi aracı olduğu için araziye girip girmediğinin kontrolü, treyler vs. çekip çekmediğinin kontrolü, arazi şanzumanının kontrolü, normal şanzumanın vites geçişlerinin sorunsuzluğu, elektrik aksamı yoğun olarak kullanıldığı için tümünün eksiksiz çalıştığının kontrolü. turbonun kontrolü. Dizel araçlarda periyodik bakım çok önemli olduğu için servis kayıtları.
Bu motorda 200.000 km üzerinde yol yapanların sayısı epeyce fazla. Doğru kullanım , çok disiplinli periyodik bakım ve temiz/kaliteli mazot alımına dikkat edilirse büyük bir masraf çıkartmadan 500.000 km nin üzerinde yol yapması çok olağan karşılanır. senede 20-25 bin km yapan biri için 20 yıllık bir kullanıma denk gelir ve sanırım çoğumuz bu kadar yılda aracımızı zaten değiştiririz. bu yüzden km. den çok kullanan daha önemli diye düşünüyorum.
Bu tarz araçların 2.elde alıcısı kısıtlı olduğu için ( sonuçta bir honda kadar talebi yok ) ve ayrıca donanım seviyeleri farklı olabileceği için fiyat farkları oluşuyor. Ben kendi adıma 50.000 TL gibi bir fiyatın ( düzgün ve temiz bir 2004 overland için ) alan ve satan için makul bir fiyat olduğunu düşünüyorum. Sonuçta sıfırı 150.000.-TL civarı bir aracı 5 yılda 1/3 fiyata alıyoruz.
Syg.