2003 - 2005 Toyota Hilux 2.4 Dizel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mstdgbkn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,154

mstdgbkn

Kamp II
Yer
adana
arkadaşlar öncelikle merhaba. bu 2.4 hilux ilk çıktığı 2003 senesinden beri benim çok hoşuma giden bir araç. ayrıca toyota nın o güzel motor sesinin ve kendine has kibar tarzının buluştuğu son araç. bundan sonra çıkan 2006 kasa turbolu toyotalarla aralarında hiçbir benzerlik yok. bende de biraz eskiye özlem var tabi :smiley: kısacası bu araçlardan almak istiyorum bir tane :smiley: ara sıra çalıştırıp sesini dinlemek birde ovada yaylana yaylana gezmek için. söylenenlere göre yakıt konusunda bayağı iyiymiş. kullanan arkadaşlar varsa litre cinsinden ne yaktığı konusunda beni bilgilendirebilirler mi acaba ? motorunu hiç sormuyorum :smiley: motorla ilgili bir sıkıntı olmaz zaten bu araçlarda :smiley: bakılması gereken yerler var mı aracı alırken ? nelere dikkat etmeliyiz ? birde bu aracın kasa kodu nedir ? ve son olarak kullanıcılarının, çevreden aldıkları tepkiler nelerdir. şimdiden çok teşekkürler...

la3zpa_mobil_bilde_nr_11_116.jpg

Etiketler

Ynt: 2003 - 2005 Toyota Hilux 2.4 Dizel

Dostum selamlar,hilüx ün bu kasasının Türkiye de 4x4 ü yok.Bu kasa sadece4x2 olarak getirilmiş,bu yüzden buradaki arkadaşların hepsi 4x4 kullanıcısı yada fanatiğ olduğu için hakkında tecrübesi olan bulmam biraz zor.
Ama ben sana şu link vereyim burada hilüx ün bütün kasa modellerine ait bilgileri bulabilirsin.

http://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_Hilux

fissek' Alıntı:
Dostum selamlar,hilüx ün bu kasasının Türkiye de 4x4 ü yok.Bu kasa sadece4x2 olarak getirilmiş,bu yüzden buradaki arkadaşların hepsi 4x4 kullanıcısı yada fanatiğ olduğu için hakkında tecrübesi olan bulmam biraz zor.
Ama ben sana şu link vereyim burada hilüx ün bütün kasa modellerine ait bilgileri bulabilirsin.

http://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_Hilux

teşekkürler. direk kullanıcısından dinleyemeyeceğiz demek ki :smiley:

mstdgbkn' Alıntı:
teşekkürler. direk kullanıcısından dinleyemeyeceğiz demek ki :smiley:
Burada biraz zor denk gelir 4x2 kullanıcısı.
Mesela ben 91 model 2,4 benzinli,93 model 2,8 dizeli ve şu andada 2011 3,0 kullanıyorum hepsi 4x4 tü.

fissek' Alıntı:
Burada biraz zor denk gelir 4x2 kullanıcısı.
Mesela ben 91 model 2,4 benzinli,93 model 2,8 dizeli ve şu andada 2011 3,0 kullanıyorum hepsi 4x4 tü.

abimde tutturdu 3.0d hilux alacam diye çok seviyormuş ama bence 3.0 araca hem 171 hp az hemde kasası yenilenecek sanırım. siz ne zaman aldınız aracınızı ? birde memnunmusunuz ? araçla ilgili biraz bilgi verebilir misiniz acaba :smiley: ?

bu da yenisi diyorlar aynı yeni lc gibi olmuş.

hilux2012mm.jpg

mstdgbkn' Alıntı:
abimde tutturdu 3.0d hilux alacam diye çok seviyormuş ama bence 3.0 araca hem 171 hp az hemde kasası yenilenecek sanırım. siz ne zaman aldınız aracınızı ? birde memnunmusunuz ? araçla ilgili biraz bilgi verebilir misiniz acaba :smiley: ?

bu da yenisi diyorlar aynı yeni lc gibi olmuş.

1 ay oldu alalı,çok memnunum.Yakıtı makul ve ihtiyaca cevap verebilecek kadar güç.Ben 33'' lastik taktım,35'' i bile oran değiştirmeden çok rahat döndürebilir.Daha önce navara vardı,buda onun kadar konforlu ve arazide elbette ondan çok daha sağlam. ;)

Yeni Hilux bu mu, yoksa araç sahibi tarafından mı modifiye edilmiş? Ön ızgara dışında hiç bir değişiklik yok, bu ancak makyajlama olur bence. Ben daha köşeli ve cüsseli olur, şöyle Toyota tacoma ya da tundraya benzer diye düşünmüştüm ama beğenmedim valla.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,933
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR