Affetme. Senin elinde kral olur, padişah olur. Tabiki bir TD5'in devasal yapısı yok ama keyifli araçlar. 2.7 de iyi gider sana. Baştan yaratırsın valla.
Arkadaşlar öncelikle birkaç postum kronolojik olarak sırasız olacak, hepsi birbirinden bağımsız konular. ilk olarak aracımın son halini paylaşmak istiyorum sizlerle. Herşeye rağmen ve her sorunun üstesinden gelerek araç saat gibi işlemekte ve son hali de tam istediğim gibi görünümdedir. Aklımda görsel olarak bi moonvisor kaldı. Moonvisorü de muhtemelen bu baharda takarım.
Affetme. Senin elinde kral olur, padişah olur. Tabiki bir TD5'in devasal yapısı yok ama keyifli araçlar. 2.7 de iyi gider sana. Baştan yaratırsın valla.
2.8 crd liberty veya renagadelerdede alternatif az şuan mevcut olanların baktım birkaç tanesine dökülüyorlar
Kurcalanmamış düşük km bulursam yapıştırıcam araştırma içindeyim
Fiyatlarda enterasan adamlar arabaya elini sürmemiş acayip paralar istiyorlar
2.8 crd liberty veya renagadelerdede alternatif az şuan mevcut olanların baktım birkaç tanesine dökülüyorlar
Kurcalanmamış düşük km bulursam yapıştırıcam araştırma içindeyim
Fiyatlarda enterasan adamlar arabaya elini sürmemiş acayip paralar istiyorlar
Benzinli istemiyorsun dimi kaptan. 3.7ler güzel aslında. 2.8 crdler pek sevilmiyor diye kulağımda birkaç söz yer etmiş. Yanlış bilgi de olabilir tabi. Doğrulatmak lazım bir bilene. Mesela @KLL hocama.
Üstteki linkte bulunan anlatımımdan tüm bilgilere ulaşabilirsin. Selamımı da ilet lütfen gidersen.
Elektrik ve elektrik aksesuarları ile ilgili her konuda hızlı ve kalıcı çözüme ulaştırırlar.
Üstteki linkte bulunan anlatımımdan tüm bilgilere ulaşabilirsin. Selamımı da ilet lütfen gidersen.
Elektrik ve elektrik aksesuarları ile ilgili her konuda hızlı ve kalıcı çözüme ulaştırırlar.
Yaklaşık iki ay önce geri giderken saçma bir şekilde sol arkamdaki arabayı görmeyip, adamların sağ ön kapısından girmek sureti ile bir kaza yaptım. Onların kapıyı benim trafik yaptırdı. Fakat benim sol stop ve tampona gelen hasarı yaptırmak da bana düştü. Önceleri stop baktım ama çıkmaları bile 400den başlıyor. Sıfırına el değmez. Tanıdık bir stop tamircisi vardı. Ona gittim. 40 liraya hem stopu tamir etti, hem tamponu tamir etti hem de stopun tamir edilen geri vitesi ışığı yerindeki çalışma gözükmesin diye koyu film çekti. Ben de bu aralar pek masraf yapmak istemiyorum. Gittim kendime 20tlye arabanın renginde spray bastırdım. Muhteşem olmadı ama bahara kadar işimi idare eder.
Dışarda stop tamirine 150tl, boyaya da 300 tl olmak üzere toplam 450 tl istediler.
Spray 20tl, Stop Tamiri + Tampon Tamiri 40tl olmak üzere toplam 60 tl ye işimi şimdilik çözdüm.