GRANDCHEROKEE
Ana Kamp
merhaba. 2002 model 2,7 dizel grand cherokee sahibiyim. 4 - 5 gün önce marşa basıp aracımı çalıştırdım. direksiyon sağa sola dönmekte zorlandı. aracın önünden dumanlar çıktı. motor stop ettim. arabanın altına baktıgımda motor yagı püskürtmüştü.. ilk başta epeyce sızdırma yapmıştı sanırım. baktıgımda damlatıyordu. biraz bekledim. sonra motor yag sevıyesını olctum. yarı yarıya azalmıstı. sonra yarım lıtre yag ekledım. marşa bastım. araba çalışırken aracın altına baktım, bu sefer yag falan kacırmıyordu. sonra bındım ve yoluma gıttım. bırkac kez daha aracımı kullandım ve sorun yaşamadım. ancak bu sabah işe gelmek için marşa bastıgımda dıreksıyon yıne saga sola zor döndü. araçtan ınıp aracın altına baktıgımda yıne motor yagı kacırmıs oldugunu gordum. yıne yag ılave ettım ve işe geldım.
neden marşa bastıgımda arac motor yagı puskurtuyor, anlayan var mıdır?
bu sorunu gecen sene de bır kere yapmıstı. o zaman da motor yagı ılave ettım ve bır daha böyle bır sorun yasamamıstım. sizce önemli bır sorun mudur, servıse goturup yapılması ne gerekıyorsa yaptırmalımıyım?
neden marşa bastıgımda arac motor yagı puskurtuyor, anlayan var mıdır?
bu sorunu gecen sene de bır kere yapmıstı. o zaman da motor yagı ılave ettım ve bır daha böyle bır sorun yasamamıstım. sizce önemli bır sorun mudur, servıse goturup yapılması ne gerekıyorsa yaptırmalımıyım?