2002 Model 2,7 Dizel Grand Cherokee Marşa Basınca Motor Yagı Kaçırma Problemı Hakkında Bılgı Verebıl

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GRANDCHEROKEE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,838

GRANDCHEROKEE

Ana Kamp
Yer
GAZİEMİR İZMİR
merhaba. 2002 model 2,7 dizel grand cherokee sahibiyim. 4 - 5 gün önce marşa basıp aracımı çalıştırdım. direksiyon sağa sola dönmekte zorlandı. aracın önünden dumanlar çıktı. motor stop ettim. arabanın altına baktıgımda motor yagı püskürtmüştü.. ilk başta epeyce sızdırma yapmıştı sanırım. baktıgımda damlatıyordu. biraz bekledim. sonra motor yag sevıyesını olctum. yarı yarıya azalmıstı. sonra yarım lıtre yag ekledım. marşa bastım. araba çalışırken aracın altına baktım, bu sefer yag falan kacırmıyordu. sonra bındım ve yoluma gıttım. bırkac kez daha aracımı kullandım ve sorun yaşamadım. ancak bu sabah işe gelmek için marşa bastıgımda dıreksıyon yıne saga sola zor döndü. araçtan ınıp aracın altına baktıgımda yıne motor yagı kacırmıs oldugunu gordum. yıne yag ılave ettım ve işe geldım.

neden marşa bastıgımda arac motor yagı puskurtuyor, anlayan var mıdır?

bu sorunu gecen sene de bır kere yapmıstı. o zaman da motor yagı ılave ettım ve bır daha böyle bır sorun yasamamıstım. sizce önemli bır sorun mudur, servıse goturup yapılması ne gerekıyorsa yaptırmalımıyım?

Etiketler
motor
Ynt: 2002 Model 2,7 Dizel Grand Cherokee Marşa Basınca Motor Yagı Kaçırma Problemı Hakkında Bılgı Verebılecek Olan Var M

izmirde ayhan usta var ayhan oto yetkili jeep servisinden ayrılma bir götürün gösterin derim isterseniz numarasını verebilirim Ayhan ANAÇ 0542 461 42 47 antalyadan ergün derseniz hatırlar

Ynt: 2002 Model 2,7 Dizel Grand Cherokee Marşa Basınca Motor Yagı Kaçırma Problemı Hakkında Bılgı Verebılecek Olan Var M

merhaba Ergün bey . bu sorun çok enteresan bır sorun sanırım. ınternette çeşitli sorunları tarattım ama böyle bır sorunla ılgılı bir şikayet ya da yoruma rastlayamadım. yanıtınız ve yardımınız için tesekkur edıyorum :smiley:

keçeden olabilir keçe soğukken sertleşip ısınınca genlşip yağı kesebilir bence büyük ihtimal keçedir ama ihmal etmeyin tlf edin bi sorun yardımcı olacaktır

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,926
Kayıtlı Üye Sayımız
166,705
Kaydolan Son Üyemiz
fayda70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR