Merhaba,detaylı olarak sorunu, yapılan işlemleri ve şu andaki durumunu yazar mısınız?
Çok fazla işlem yapıldı. Detay çok fazla. Telefonunuz varsa görüşelim.
Saygılar,
Merhaba,detaylı olarak sorunu, yapılan işlemleri ve şu andaki durumunu yazar mısınız?
acelesi yoksa eğer yurtdışından daha uyguna getirebilirsin. çıkma alacağın parçada da er yada geç aynı sorun olacak.MERHABA 2004 MODEL 2.7 GRAND CHROKEE MDE AYNI PROBLEM OLDU 2. VİDESTE TAKILI KALIYOR ARAC VE VİDES ALTINDAKI KARTI DEĞİŞMEM GEREKİYORMUS SUANDA YAN SANAYİSİNE 3500 TL İSTİYOLAR CIKMA VEYA UYGUN BULAN VARMI YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVİNİRİM
MERHABA 2004 MODEL 2.7 GRAND CHROKEE MDE AYNI PROBLEM OLDU 2. VİDESTE TAKILI KALIYOR ARAC VE VİDES ALTINDAKI KARTI DEĞİŞMEM GEREKİYORMUS SUANDA YAN SANAYİSİNE 3500 TL İSTİYOLAR CIKMA VEYA UYGUN BULAN VARMI YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVİNİRİM
Fuat olarak kaça yaptırdınızŞanzuman Mercedes ise ML 320 için conductor plate denilen elektronik kontrol kartını değiştirdim, viteste takılı kalma sorunundan dolayı. Sıkıntı yok şu an. Bir Mercedesçi işinizi çözer belki.
Benim arabamda da aynı sorun var karttan dediler tamir ettik dediler yine aynı oldu tekrar bakacaklar daha başka ne yapabilirim yardımdetaylı olarak sorunu, yapılan işlemleri ve şu andaki durumunu yazar mısınız?
05414494449acelesi yoksa eğer yurtdışından daha uyguna getirebilirsin. çıkma alacağın parçada da er yada geç aynı sorun olacak.
Selamlar. Sonraki mesajinizda gordugum uzere sorununuz cozulmus ama P0703 kodu hakkinda bilgi vermek isterim.Merhaba,
Aracımdaki sorun hala benim de devam etmekte ve hala Ankara da çözüm aranmakta. Ama şunu söyleyebilirim ki sorun akü'den değil. Çünkü ben onu sıfır taktım hala aynı Bir çözüm bulan olur ve paylaşırsa çok mutlu olurum. Ben de kadran da çıkan hatalar;
P0703
P1242
P0620
olup servis de bilgisayarda arızalar daha fazla görünüyor.
merhaba bu kartı nasıl temin ettiniz bana yardımcı olabilirmisiniz bende şuan aynı sorunu yaşıyorum aracımdaMerhaba , öncelikle geçmiş olsun bende 2,7 CRD 2003 Model araçta vites atmama sorununu yaşadığım için paylaşmak istedim.
Gerçi bende P702 kodu veriyordu ama bunu çözene kadar sağolsun ustalar (Değişik birkaç tamrihanede) yok o sensör yok bu sensör derken çözümü internette buldum.
Getirttiğim kartla üzerindeki kartı değiştirdiğimden beri maşallah hiç bir sorun yaşamadım.
Benzer sorunlar içinde detaylı bilgi veriyor sayfada.
P0702
Umarım yardımı olur.
Saygılarımla.