2002 Grand Cherokee 2.7 Crd Vites Problemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayhana Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,696

MERHABA 2004 MODEL 2.7 GRAND CHROKEE MDE AYNI PROBLEM OLDU 2. VİDESTE TAKILI KALIYOR ARAC VE VİDES ALTINDAKI KARTI DEĞİŞMEM GEREKİYORMUS SUANDA YAN SANAYİSİNE 3500 TL İSTİYOLAR CIKMA VEYA UYGUN BULAN VARMI YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVİNİRİM

MERHABA 2004 MODEL 2.7 GRAND CHROKEE MDE AYNI PROBLEM OLDU 2. VİDESTE TAKILI KALIYOR ARAC VE VİDES ALTINDAKI KARTI DEĞİŞMEM GEREKİYORMUS SUANDA YAN SANAYİSİNE 3500 TL İSTİYOLAR CIKMA VEYA UYGUN BULAN VARMI YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVİNİRİM
acelesi yoksa eğer yurtdışından daha uyguna getirebilirsin. çıkma alacağın parçada da er yada geç aynı sorun olacak.

Merhaba,

Bahsi geçen karta istenen rakam bana çok fazla geldi. Ankara'da 2000TL civarında işçilik dahil değişiminin yapıldığını biliyorum. Profil bilgilerinize yaşadığınız şehri yazabilirseniz belki faydam olabilir.
Getirtebilme imkanınız varsa bu adreste var :
https://jeepswj.com/shop/

Selamlar.

Merhaba,

Ben Ankara da ikamet ediyorum ve sorunu hala çözümleyemedik. Bana yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.

İletişim 0532 658 81 23

Saygılarımla,
Alper DOĞAN

detaylı olarak sorunu, yapılan işlemleri ve şu andaki durumunu yazar mısınız?
Benim arabamda da aynı sorun var karttan dediler tamir ettik dediler yine aynı oldu tekrar bakacaklar daha başka ne yapabilirim yardım
acelesi yoksa eğer yurtdışından daha uyguna getirebilirsin. çıkma alacağın parçada da er yada geç aynı sorun olacak.
05414494449

Arkadaşlar Merhaba,

Çok şükür sorunu halletti ustalar, artık keyifle arabama biniyorum. Herkese teşekkürler.

Selamlar,

merhabalar ,
2002 grand cherokee aracımda söyle bir sorun var sabah ilk çalıştırmada bazen 10 çalıştırmanın 5 veya 6 sında motor arıza ışığı yanıyordu. 3 kontak yaptıktan sonra genellikle P700,P1685,P0340 hataları alınıyordu.sonra vites normal olarak çalışıyor sorun çıkarmıyordu. son bir kaç çalıştırmam da 3 kontak yapmış olmama rağmen vites düzelmedi 1.vitesle sanayiye gittim elektronikçi motor beynine girerek besleme hatası kodu gördü hata silindi yolumuza devam ettik. ertesi günde aynı şeyi yaptı akü eski ise yapar dediler aküyü değiştirdik fakat bir ertesi günü yine motor arıza yandı 3 kontak yaptık düzeldi.yine elektronikçi bu sefer Selonid supply Power hatası verdi.sorun hakkında bilgi verebilecek usta var mıdır.

Merhaba grand cherokee 2.7 crd aracımın arazi vitesi çalışmıyor. Vitesi 4LO aldığımda gaza basıyorum hiç tepki vermiyor muhtemelen vites geçmiyor sebebi ne olabilir?

Merhaba,

Aracımdaki sorun hala benim de devam etmekte ve hala Ankara da çözüm aranmakta. :( Ama şunu söyleyebilirim ki sorun akü'den değil. Çünkü ben onu sıfır taktım hala aynı:smiley: Bir çözüm bulan olur ve paylaşırsa çok mutlu olurum. Ben de kadran da çıkan hatalar;

P0703
P1242
P0620
olup servis de bilgisayarda arızalar daha fazla görünüyor.
Selamlar. Sonraki mesajinizda gordugum uzere sorununuz cozulmus ama P0703 kodu hakkinda bilgi vermek isterim.

P0703 hata kodu, aku ya da fren musuru ile alakali. Ya aku eskidigi icin sisteme normalden dusuk/yuksek voltaj gonderiyor ya da fren musurunun kendisi bozuldu.

Eger aku eski ise aku ve fren musuru degistirmem lazim. Fren musurunun parca kodu 4671336AD, rockauto.com’da fiyati 20$. Yetkili servis fiyati 1450 TL..

Merhaba , öncelikle geçmiş olsun bende 2,7 CRD 2003 Model araçta vites atmama sorununu yaşadığım için paylaşmak istedim.
Gerçi bende P702 kodu veriyordu ama bunu çözene kadar sağolsun ustalar (Değişik birkaç tamrihanede) yok o sensör yok bu sensör derken çözümü internette buldum.
Getirttiğim kartla üzerindeki kartı değiştirdiğimden beri maşallah hiç bir sorun yaşamadım.
Benzer sorunlar içinde detaylı bilgi veriyor sayfada.
P0702
Umarım yardımı olur.
Saygılarımla.
merhaba bu kartı nasıl temin ettiniz bana yardımcı olabilirmisiniz bende şuan aynı sorunu yaşıyorum aracımda

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR