2002 Gc 2.7 Aracimi Ayni Kasa 4.7 V8 Ile Değiştirmek Istiyorum Ayni Keyfi Alabilirmiyim ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozkan.durna Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,781
Çok temiz,ayarları düzgün,trafiği fazla olmayan yollarda 2.7 ile o değerleri tutturursunuz fakat arada yapılan ayar masrafları,dizelin maliyeti,bir de 2.7 ler nazik fazla yükseltemeye,arazide yormaya gelmiyorlar yapılan masrafları da eklediğinizde tabi ilk alım maliyeti de bu dahil beklenen ekonomiyi sağlamıyor,burada anlatılmak istenen konu bu.

Ayrıca LPG de 3.7 ile bu değerlerin çok üzerinde bir tüketim olmaması gerek. 40krş civarı yakar diyebilirim. Keza V8 de 50 krş ortalaması vardır. Bence LPG ayarlarınız da sıkıntı vardı. Tabi bu değerleri daha da düşürmek mümkün ben karma tüketim değerlerini yazıyorum. Güle güle kullanın aracınızı bu arada.

Etiketler
Teşekkür ederim. Lovato obd2 lpg vardı 3.7 imde. 2 defa ecu değişti yinede istediğim düzeye inmedi tüketim. Bilmiyorum o araçta yükseltme ön arka demir tampon Vs olduğundan belkide çok yakıyordu. Ama yinede 2 aydır kullandığım 2.7 den çok memnunum. Ağır arazi yapmıyorum. Yapcak olsam zaten Xj ye veya Patrol'e falan binerdim heralde.

Yükseltme yapmayı düşünsem masraftan kaçmam kit alırım ama şuanki mevcut hali bana yeterli geliyor. Ve sanırım böylede gidecek.
Ben %80 günlük %20 arazi olarak kullanıyorum.
Vergi, yakıt vb. Diğer durumları düşününce bana 2.7 daha mantıklı geliyor. Tabiki tercih meselesidir. 4.7 lerde kesinlikle binilmesi, alınması gereken bir tattır bence.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.7 LPG de sürekli %70 uzun yol %30 dur kalk trafikte kullandığım zaman 11 11.5 litre kadar LPG harcıyor. sürekli şehir içi kullanılırsa 15 16 ya kadar çıkabilir kışın. daha fazla yakması için sürekli tam gaz gitmek lazım. o zaman zaten büyük motorun sonu yok.

Bir sürü araç buldum. çok güzel araçlar. fakat dizeli elimden çıkaramadım bu konuda yardıma ihtiyacım var. bu araçlardan anlayan esnaf var mıdır çünkü her esnaf anlamıyor ve ölü fiyatlar veriyorlar. bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. aracım malum sitede ilanda da var arayan soran da yok :smiley:
benim aradığım araç 2.7 crd muhtemelen orjinal km'dir km'nin yüksek olması kullanırken sorun çıkarırmı satarken sıkıntı çıkarırmı bilmiyorum çok karasız kaldım.

benim aradığım araç 2.7 crd muhtemelen orjinal km'dir km'nin yüksek olması kullanırken sorun çıkarırmı satarken sıkıntı çıkarırmı bilmiyorum çok karasız kaldım.
Valla dizel olunca 2 kere düşünmek lazım, düşük km olup motoru kötü çok araba var. Km ile oynuyorlar dikkat. Ayrıca dizelin kullanımı da önemli, kullanıcı hatasından dolayı çok motor yaptıran var

Mercedes motoru var,normalde uzun ömürlüdür. Tabi kullanan çok önemli sizden önce. Satarken zorlanır mısınız? Biraz istediğiniz fiyata bağlı,uygun fiyata satmanız lazım. 200 bin km den sonra kullanıcılar fazla almak istemiyorlar ülkemizde.

Mercedes motoru var,normalde uzun ömürlüdür. Tabi kullanan çok önemli sizden önce. Satarken zorlanır mısınız? Biraz istediğiniz fiyata bağlı,uygun fiyata satmanız lazım. 200 bin km den sonra kullanıcılar fazla almak istemiyorlar ülkemizde.
evet ülkemizde km takıntısı var araba ne kadar bakımlı temiz olursa olsun sırf km yükse diye değerinin çok altında fiyat verirsen zar zor satılıyor.

Yaklaşık 3 aydır 3.7 kullanıyorum. Şehir için en yüksek tüketim 50-55 kuruş civarında. Buda sürekli bayır inip çıktığım için. Normal şehir içi kullanımda 35-40 krş aralığında tüketim. Uzun yolda da bu değerler 30-35 krş aralığına iniyor. Lt bazında konuşursak uzun yolda 11-13 lt, şehir içi 18-20 lt civarında... 3.7 LT V6 bir araç için bence çok iyi. 2.7 nin daha düşük tüketimlerde olabileceğini hiç sanmam...

Hocam bilgi candır ona buna sordum bilmeyenlere korkuttular 2.7 aldik isin icine girince ogrendim suan 2.7 ile 4.7 nin tupte yaktiginin iki katini yakiyorum neredeyse cok pismanim coooook insallah nasip olur 5.2 veya 4.7

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.2 candır ne işin var wj ile

Aradığım huzur sendin sende gittin geriye dağ taş kalan..

Arkadaşlar s.a bende 1 hafta once 4.7 V8 aldım arac çok güzel 3. Sahibiyim 150 000 mil de akrabamdan aldım sakarya da lpg 1.88tl karışık kullanımda 40 krş yaktı dün 100 km sabit hız 90 95 yol bilgisayarı 12.2 gösterdi ama daha çok yeniyim bu araca

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,520
Kaydolan Son Üyemiz
ozlergokhan

SON KONULAR

Geri