2002 4.7 Otomatik Şanzıman Kaç Vites ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ahmet5333 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,236

ahmet5333

Ana Kamp
merhaba sevgili gezenbilir üyeleri
sizlere danışmak istediğim bi husus var şimdi bu wj kasa arabalarda 2000 ve öncesi 4 vites 2001 ve sonrası 5 vites olarak değişmekte bende kendi aracımı alırken özellikle 2001 sonrası olmasına dikkat ettim şimdi bu araçlar 5 vites diyoruz ya benim kendi arabam vitesi d ye koyduktan sonra hareket ediyorum araba 5 defa vites değiştiriyor 1. vitesi de sayarsak 6 vites ediyo bende mi sorun var bilen arkadasların fikrini almak isterim saygılar

Etiketler

1999 ve 2000 modelere, 2001 in TCM yazılımını yüklerseniz aynı şekilde çalışır. bunu servis yapmak istemiyor ama yapılabiliyor. ben yapmıştım eski arabamızda. RF45 olan şanzıman RF545 olarak kodlanıyor. ancak..

4 ileri olan yazılım ile araç şehir içi kullanımda daha az yakıyordu, 545 de ise şehir dışında daha az yakıyordu. bizim şehir içi hız sınırlarına daha uygun çünkü.

6 saymanızın sebebi, büyürken ve küçülürken seçilen oranların birbirinden farklı olması.

cevaplar için çok teşekkür ederim bakamadım forum a aracıma lastikleri taktık bugun birde death vooble sorunu yaşadık onu çözduk anca fırsatım oldu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

SON KONULAR

Geri