Ynt: 2002-2004 Jeep Grand Cherokee 2.7 Crd Almak İçin Bilgi
merhabalar öncelikle hayırlı olsun .Bende bu aractan vardı 2005 model geçen yıl sattım benim araç 220000 bin km de idi aracın kronik bir rahatsızlık yoktu enjektor pulları bazen bozuluyordu onlar da 5 tl gibi birşeydi şanzımana gelince bazen tutukluk yaptığı doğrudur benim araçta da tutukluk yapıyorud fakat sonradan cozduk olayı akü zayıfmış mesela sensorleri algılamıyordu vites takılı kalıyordu aküyü değiştirdim sorun cözüldü valla sattım ama hala araçta gözüm var tekrar almayı düşünüyorum aracın motoru şanzımanı mercedes zaten bakımları mercedesde yaptırabilirsin yedek parçada sorun yaşamassın .eğer olurda motor şanziman ile ilgili parça lazım olursa jeepcilerden alma mercedescilerden al parça kod numarası ile iste jeep cilerde 2-3 katı pahalı olabiliyor şanzıman kartı ise 1300 tl idi geçen yıl benimkinide değiştiriyorlardı az kalsın ama akü ile tesadüfen çözdük olayı araba sağlam araba yolda bırakmaz cok arıza lambası yakar ama sonra soner kendi bazen yanar kendini korumaya alır motor 3000 deviri geçmez bosch servisine yada mercedes servisine git 20 tl ver sondur bunu yapmasının sebebi bazen sensorler okumuyor yada filtrelerin dolu olunca yapabilir bu şekilde yani kafanıza takılan bir soru olursa 5339279255 den yardımcı olabilirim .bende alırken cok araştırdım herşeyini didik didik öğrendik şu an komple dağıtır toplarım güzel di fakat araziye cok fazla vuramıyordum acıyordum aman altını vurmasın aman burası çizilmesin diye o yuzden şu an puma defender aldım onunla devam ediyorum napalım 4x4 hastalıktır bir bindinmi bırakmak mümkün değil .saygılar mert