2002-2004 Jeep Grand Cherokee 2.7 Crd Almak İçin Bilgi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ogzygt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,400

ogzygt

Yeni Üye
MERHABALAR BU FORUMDA YENİYİM. SİZDEN 2002-2004 CRD GRAND CHEROKEE HAKKINDA BİGİLERİNİZE İHTİYAÇ DUYUYORUM. ÇOKTANDIR BU ARAÇTAN ALMAK İSTİYORUM. AMA BİR TÜRLÜ 35000 KM DEKİ GARANTİLİ ARACIMI VERİP 10 YAŞINDAKİ DİZEL BİR ARACI ALMAK MANTIKLI MI BİLEMİYORUM. İNTERNET DE BİRAZ ARAŞTIRDIM FİYAT SORDUM HERKES AYRI BİR ŞEY SÖYLÜYOR. BU ARAC HAKKINDA ÖNCEDEN BİNMİŞ KULLANMIŞ MASRAFLARINI ÇEKMİŞ BİR ARKADAŞIN BİLGİLERİNE İHTİYACIM VAR YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.

ÖNCELİKLE.. ;

BU ARACIN BOZULMA YADA PARÇA İSTEME SIKLIĞI NEDİR
SIFIR ORİJİNAL PARÇALARI BULUNUYOR MU ?
MOTOR SESİ İÇERİ ÇOK ALIYOR MU ?
ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM BİR ARAÇTA ŞANZIMAN KART OKUYUCU DİYE BİR İBARE DUYDUM 2.VE 3. VİTESE GEÇİŞTE HAFİF Bİ SES TIKIRTI HİSSETTİRİYORMUŞ.O NEDİR PAHALI MIDIR KOLAY PARÇASI BULUNUR MU ?

ALMAK İÇİN EN ÇOK NELERİ GÖSTERMEK NELERE DİKKAT ETMEK GEREKİR.
200 BİN VE 350 BİN KM ARASI BU ARACLAR İÇİN İDEAL Mİ ALINABİLİR Mİ
MEKANİK AKSAM DA ALIRKEN NELERE DİKKAT ETMEK GEREKİR.
ÖZELLİKLE 38 BİN 39 BİN TL YE KADAR BU ARAÇLARDAN VAR BU FİYATA ALMAK DOĞRU MUDUR. BU FİYATDA OLAN ARAÇLAR BİZİ YIPRATIR ÜZER Mİ ?

ARAÇ HAKKINDA HİÇ BİLGİM OLMADIĞI İÇİN FAZLA DETAYDA SORU SORAMIYORUM BAŞKA BİLGİLERE DETAYLARA SAHİPSENİZ BENİMLE PAYLAŞIR MISINIZ. YENİ ARACIMLA TAKAS ETMEYE DEĞER Mİ?
İLGİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM.

Etiketler
Ynt: 2002-2004 Jeep Grand Cherokee 2.7 Crd Almak İçin Bilgi

ogzygt iyigünler arkadaşım bende yeni bir GC sahibi olarak sana bazı şeyler önerebilirim eğer ankaradaysan almadan önce akkün aydın ustaya götüreceksin o sana rötgenin çekecek benim bildiğim kronik bi tek vitesle ilgili birarızasıvar vites kolü elktironik bi arazıra yapıyomuş vites atmama arızası yani vites 1 yukarı cıkmıyomuş oda vides değiştirip düzeliyomuş bu arabalrada 10000 periyodik bakım 50000 difransiyel şamzıman bakımı yapılması gerekiyor bakımlaraı biraz pahalı yani 1000-1500 tl arasında 50000 bakımı ben aracımı aldığımda komle değiştirdim bu arabalar şakaya gelmez bulmuyacak parcası yok 42 den aşğıgı alacagın arabaya cok incelemek lazım yani sonra temizbi arabaya vereceğin parayı ustalara vermek lazım

araban la ilgi bişey söylemeşin ama konformu konfor sürüş hazımı evet ama arabayı sengmentinde kıyaslamak lazım bunu alıpda yabenim arabamla ben 160 viraja giriyodum yok ucuyoduk kacıyok biter ağır oturaklı bi araba ses konusunda sana fazbi sıkıntı yapmaz zaten üzerinde orjinalden anfisi neyim var birazcık ses açtınmı işi çözüyosun
eyer alırsan şimdiden alah kazasıs belesız binmeyi nasip etsin ama şunuda söyleyim eyer araban us sengmet bi arbaysa yani konfor olarak yüksesse ayni konforu alamazsın

merhabalar öncelikle verdiğiniz bilgi ve ayırdığınız zaman için teşekkür ediyorum ben Tokat'da yaşıyorum burada almak istediğim aracı gösterebileceğim daha doğrusu anlayacak ve aldıktan sonra da sorunlarına bakacak bir sağlam usta yok. en yakın Sivas mercedes servisi var. aracı aldıktan sonrada sanayiye asla götürmeyi düşünmüyorum. Ankara'da olsaydım dediğiniz gibi ustalara gözüm kapalı bırakırdım. bizde ki sıkıntı, bulunduğum coğrafi konum itibariyle bu araca bakım yaptıracak bir yerin olmaması aracım da üst segment bir araç değildir haliyle 35 bin liralık bir bir araçtır.

merhabalar öncelikle hayırlı olsun .Bende bu aractan vardı 2005 model geçen yıl sattım benim araç 220000 bin km de idi aracın kronik bir rahatsızlık yoktu enjektor pulları bazen bozuluyordu onlar da 5 tl gibi birşeydi şanzımana gelince bazen tutukluk yaptığı doğrudur benim araçta da tutukluk yapıyorud fakat sonradan cozduk olayı akü zayıfmış mesela sensorleri algılamıyordu vites takılı kalıyordu aküyü değiştirdim sorun cözüldü valla sattım ama hala araçta gözüm var tekrar almayı düşünüyorum aracın motoru şanzımanı mercedes zaten bakımları mercedesde yaptırabilirsin yedek parçada sorun yaşamassın .eğer olurda motor şanziman ile ilgili parça lazım olursa jeepcilerden alma mercedescilerden al parça kod numarası ile iste jeep cilerde 2-3 katı pahalı olabiliyor şanzıman kartı ise 1300 tl idi geçen yıl benimkinide değiştiriyorlardı az kalsın ama akü ile tesadüfen çözdük olayı araba sağlam araba yolda bırakmaz cok arıza lambası yakar ama sonra soner kendi bazen yanar kendini korumaya alır motor 3000 deviri geçmez bosch servisine yada mercedes servisine git 20 tl ver sondur bunu yapmasının sebebi bazen sensorler okumuyor yada filtrelerin dolu olunca yapabilir bu şekilde yani kafanıza takılan bir soru olursa 5339279255 den yardımcı olabilirim .bende alırken cok araştırdım herşeyini didik didik öğrendik şu an komple dağıtır toplarım güzel di fakat araziye cok fazla vuramıyordum acıyordum aman altını vurmasın aman burası çizilmesin diye o yuzden şu an puma defender aldım onunla devam ediyorum napalım 4x4 hastalıktır bir bindinmi bırakmak mümkün değil .saygılar mert :smiley: ;)

mert kose' Alıntı:
merhabalar öncelikle hayırlı olsun .Bende bu aractan vardı 2005 model geçen yıl sattım benim araç 220000 bin km de idi aracın kronik bir rahatsızlık yoktu enjektor pulları bazen bozuluyordu onlar da 5 tl gibi birşeydi şanzımana gelince bazen tutukluk yaptığı doğrudur benim araçta da tutukluk yapıyorud fakat sonradan cozduk olayı akü zayıfmış mesela sensorleri algılamıyordu vites takılı kalıyordu aküyü değiştirdim sorun cözüldü valla sattım ama hala araçta gözüm var tekrar almayı düşünüyorum aracın motoru şanzımanı mercedes zaten bakımları mercedesde yaptırabilirsin yedek parçada sorun yaşamassın .eğer olurda motor şanziman ile ilgili parça lazım olursa jeepcilerden alma mercedescilerden al parça kod numarası ile iste jeep cilerde 2-3 katı pahalı olabiliyor şanzıman kartı ise 1300 tl idi geçen yıl benimkinide değiştiriyorlardı az kalsın ama akü ile tesadüfen çözdük olayı araba sağlam araba yolda bırakmaz cok arıza lambası yakar ama sonra soner kendi bazen yanar kendini korumaya alır motor 3000 deviri geçmez bosch servisine yada mercedes servisine git 20 tl ver sondur bunu yapmasının sebebi bazen sensorler okumuyor yada filtrelerin dolu olunca yapabilir bu şekilde yani kafanıza takılan bir soru olursa 5339279255 den yardımcı olabilirim .bende alırken cok araştırdım herşeyini didik didik öğrendik şu an komple dağıtır toplarım güzel di fakat araziye cok fazla vuramıyordum acıyordum aman altını vurmasın aman burası çizilmesin diye o yuzden şu an puma defender aldım onunla devam ediyorum napalım 4x4 hastalıktır bir bindinmi bırakmak mümkün değil .saygılar mert :smiley: ;)

Ben de diyordum kime danışsam:smiley:

Bence almadan önce çok düşün, bu makinelere bindikten sonra başka araca binemezsin :smiley:
Ben de sizin gibi çok araştırdım ve hatta bu nedenle gezenbilir forumunu keşfettim.
Örneğin bende 5.2 ZJ var, WJ veya Land Rover almak için satmam gerekiyor ama satamıyorum, içim bir garip oluyor:smiley:

2.7 CRD kullandım kesinlikle tavsiye ederim..

Lada niva tadi vereceğini sanmam ama idare eder en azindan :smiley: Ben de ladayi sattigima cok pisman oldum

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben olsam bilmediğim dizel araçta kesinlikle 200 bin km ve altını arardım. arızası çok pahalı ve doğru düzgün dizel tamiri yapamadıklarına inandım zaman içinde.

Alacağım arac 40000 lira ama ben 50 ye aldim varsayarim 10-15 binden fazla da masraf cikarmaz diye umuyorum. Altını çıkarırsa zaten ne ala.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu bu Lada Niva'lardan her yerde var:smiley: Bizim caddede yapılı bir tane var And-Off yazıyor sahibiyle tanışmak kısmet olmadı. Lada'dan sonra Cherokee biraz konforsuz gelebilir size ama zamanla alışırsınız .. :smiley:

Hocam wj den kaçıp defender e yakalanmışsın bence defender daha büyük hastalık,şahsen ben wj alıp defender tutkumu körletmeye çalışacağım,birde defender dipsiz kuyu araca ne yaparsan kaldırıyor,yakışıyorda üstelik,sağlıcakla...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR