2001 suzuki vitara manuel lerin fiyatları nerelerdedir

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adalı17 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,178

adalı17

Ana Kamp
Mesajlar
36
Tepkime Puanı
0
arkadaşlar 2001 vitara bakıyorum.fiyatlar arasında çok büyük bir uçurum var.konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar lütfen aydınlatırmısınız.
 

Etiketler
Ynt: 2001 suzuki vitara manuel lerin fiyatları nerelerdedir

2001 modellerde bir veya bir kaç yıl önceki modellere göre fabrika çıkışı ekstra bir donanım olmadığından bu modele özel bir fiyat yok. İnternet sitelerindeki fiyatlara dikkat ettiyseniz 98 ve üzeri araçlara yıla bakılmaksızın çok farklı fiyatlar verilmiş. Bazen 98 bir aracın fiyatı 2001 den fazla olabiliyor.
Bunun sebepleri;
bizim araçlar 4*4 ler veya Suzukiler içinde tutulan araçlar olsa da genel otomobil piyasasına göre "kupon" denen çok hızlı alınıp satılmayan, genel otomobil sayısı ile kıyaslandığında sayıca az, üretimi 2003 yılında bitmiş araçlar
dolayısıyla bizler araçlarımızı alırken kısa vadede satmak, yatırım yapmak gibi amaçlarla değil zevk amaçlı alıyoruz. Dolayısıyla temiz bir araç denk geldiğinde çok da mantıklı düşünmeyip gerekirse üç kuruş fazla veriyoruz.
Yine genel otomobil sahiplerine göre araçlarımızı dağda bayırda zor şartlarda kullandığımızdan bakımlarını çok daha önemsiyoruz.
Bunun yanısıra bir çoğumuz aracın arazi kabiliyetini artırmak amacıyla bazen aracın kendi değeri kadar modifiye parça ekliyor. Tüm bunlar dikkate alındığında fiyatlar çok değişken olabiliyor.
Ama genel olarak diyebiliriz ki binilebilecek ağır bir kusuru olmayan 2001 bir araç minimum 15, maksimum 20 bin civarıdır.
 

Ynt: 2001 suzuki vitara manuel lerin fiyatları nerelerdedir

haydi arkadaşlar.gezenbilirde bu kadarmı cevap var.....
 

Ynt: 2001 suzuki vitara manuel lerin fiyatları nerelerdedir

adalı17' Alıntı:
arkadaşlar 2001 vitara bakıyorum.fiyatlar arasında çok büyük bir uçurum var.konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar lütfen aydınlatırmısınız.
aracın motorunun kaportasının ve sasesının durumuna gore pıyasada 15-16 dan baslıyor evet ama temız bır aracı 18-21 cıvarına almanız normal cunkuy pıyasada aksesuarsız temız arac bulmak zor aksesuarlı lara yorum yapmıyrum sana sadece ufak fıyatlar hakkında bılgı vereym 3' yukseltme yapma ıcın kıt alsan 900 euro artı ıscılık- 2250-2500 tl arası -2'' kupa yukseltme boddy lıft 600-800 tlarası - 5 adet lastık de 1200 -1500tl arası - kılıt defransıyel 300 euo artı ıscılık 800 tl arası ayna mahrutı 700 euro arıt ıscılık1500tl - ort bagaj 500 lıra cıvarı telsız mesela mıdlan anten dahıl 450 cıvarı bole bır arabayıda 20 lıraya alırsan emın olkı arabada bır pıslık vardır
not bu arada snorkel celık tampon ve vıncın fıyatınıda yazmadım
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Mesajlar
1,524,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst