2001 Pathfinder, Off-Road Kabiliyeti?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tahsinbiner Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,422
Ynt: 2001 Pathfinder, Off-Road Kabiliyeti?

kemal52' Alıntı:
şu an birkaç resim atayım daha yapacaklarım bitmedi.

IMAG0622800x600.jpg
DSC08954800x600.jpg
IMAG0621800x600.jpg
Hey MAŞALLAH süper olmuş çok güzel gözüküyor güle güle kullanın...Bol çamurlu günlere :smiley:

Etiketler

Vanguard' Alıntı:
Çok güzel bir araç. Sorunsuzluk olarak klasik bir japon mu acaba pathfinder?
bu aracı daha yeni kullanıyorum.bundan önce patrol vardı.bu aracı 8 yıldır kullanan arkadaşım var doğru düzgün bakım bile yapmadı.japonların coğu sorunsuzdur.tabii nasıl kullandığınıza da bağlı

çok yakışmış güle güle kullanın ;D

Kemal bey aracınızı satılık ilanını gördüm yeni bir proje için mi satıyorsunuz ? Yada olumsuz bir durum mu söz konusu acaba ?

daisuki' Alıntı:
Kemal bey aracınızı satılık ilanını gördüm yeni bir proje için mi satıyorsunuz ? Yada olumsuz bir durum mu söz konusu acaba ?
evet satılık ben böyleyim işte alırım uğraşırım tam kafama yatan şekle getiririm.sonra yapacak bir şey bulamayınca canım sıkılır.hadi yavrum tekrar baştan..bu sevda hem akla zarar hem cebe zarar.Hatta satılık ilanı verdim hala bişeyler yapmaya devam ediyorum.

benim gibi biri daha varmış demekki :smiley:

kemal52' Alıntı:
evet satılık ben böyleyim işte alırım uğraşırım tam kafama yatan şekle getiririm.sonra yapacak bir şey bulamayınca canım sıkılır.hadi yavrum tekrar baştan..bu sevda hem akla zarar hem cebe zarar.Hatta satılık ilanı verdim hala bişeyler yapmaya devam ediyorum.

Cevabınız için teşekkürler.Tamda bu araç hakkında detaylı bilgi ve resim görselleri beklerken satılması benim gibi bu görselleri takip eden arkadaşları üzdü sanırım.Araçınız gerçekten çok güzel olmuştu.Neyse sizin için hayırlısı olsun yeni projeniz nedir acaba resimleri paylaşırmısınız mümkünse ...

Şöyle bir örnek vereyim bir müşterimin 2001 model Pathfinder i var arac 620-000 küsür kilometrede hala canavar gibi gidiyor sahibine sorduğumda nasıl böyle hala canlı olduğunu tek söylediği şey "aracıma sadece tüp taktırmadım ve taktırmıcam da" hesaplamıs 250binTL yi geçik benzin harcamış :smiley:

aracınız çok güzelmiş , güle güle kullanın. benim bir sorum olacak get ile yaptığınız yükseltme aracta herhangi bir sıkıntı yaptı mı yol tutuşu,savrulma vs. öğrenmek isterim...

TANAT' Alıntı:
aracınız çok güzelmiş , güle güle kullanın. benim bir sorum olacak get ile yaptığınız yükseltme aracta herhangi bir sıkıntı yaptı mı yol tutuşu,savrulma vs. öğrenmek isterim...
2-3 cm yükseltmelerde sıkıntı yaratmaz ama benim gibi 8-10 cm yükseltirseniz tabiki sıkıntı yaratır.yanlız aracınızın durumunu bilirseniz ve buna göre sürerseniz bi sıkıntı olmaz.yol tutuşunda bi sıkıntı yok sadece 100-120 ve üzeri virajlara daha temkinli girmeniz gerekir.yanlız şunu unutmamak gerekir bu araçlarda standart haliyle bile yüksek hızlarda virajlar tehlikelidir.Benim için yükseltmenin artısı eksisinden fazla olduğu için ben yükseltmekte bi sakınca görmedim.

lionehart' Alıntı:
tam olarak bir yakıt verisi vermeniz mümkünmüdür
orjinal lastik ebadından %10 büyük lastikle 275/70/16 şehir içi19-20 lt lpg uzun yol 14 lt lpg tüketiyor.orjinal ebatla bu rakam 17 şehir 13 yol olarak idi

teşekkürle sagolun bilgi için nıssan düşünüyorum ama yakıt korkutuyor o yüzden jeepxj daha ağır basıyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR