tahsinbiner
Ana Kamp
2001 3.5 pathfinder ın off road kabiliyeti hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim
kemal52' Alıntı:yakıt konusunda bende şüpheliydim ama yaklaşık 3 ölçümde uzun yol 110-140 arası 13,5 lt lpg şehir içi dur kalk 18 lt lpg yakıyor gayet normal
evet benim araç şu an topluyorum bir kaç güne kalmaz biter resimlerini eklerim.daisuki' Alıntı:Kemal bey avatar daki resim sizin aracınız mı ?Varsa başka resimlerinizi de paylaşır mısınız ??
kemal52' Alıntı:evet benim araç şu an topluyorum bir kaç güne kalmaz biter resimlerini eklerim.
şu an birkaç resim atayım daha yapacaklarım bitmedi.daisuki' Alıntı:Kemal bey cevabınız için teşekkürler.LC dan sonra ilgilendiğim detaylarını araştırdığım bir araç.Araç hakkında bayağı bir bilgim var fakat şöyle bol resimde olsa hiçde fena olmaz diye düşünüyorum. Resimlerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz.Yanlış bilmiyorsam ORDU 'dasınız.Ordu ya selam ve Saygılar
KLL' Alıntı:lastiklere bayıldım. pathifnderi çok severim. eski bir kullanıcı olarak arada keşke olsada binsem diyorum.
araç 2000 model önlerde amötisör kepleri üzerine 2.5 cm yükseltme arkada daha uzun yay ve altına 2 cm get ve daha uzun amörtisörle yükseltme + 275/70/16 mt lastik toplamda yay+get+lastik farkıyla 8 cm yükseltme yapılmıştır.arka lsd kilitli diferansiyel özel yapım port bagaj ilerleyen zamanda da ön tampon +vinç yapmayı düşünüyorum.daisuki' Alıntı:Alıntı:şu an birkaç resim atayım daha yapacaklarım bitmedi.
Resimler için teşekkür ederim.Lastik ve jant çok şık olmuş çok güzel kazasız kullanmanız dileğiyle.Sanırım 2001 model Pathfinder resimleri site içinde çok az.Mümkünse daha fazla resimlerinizi bekliyoruz.Yükseltme var mı arac da Bu arada lastik ölçünüz nedir ??