2001 Pathfinder, Off-Road Kabiliyeti?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tahsinbiner Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,422

Etiketler
Ynt: 2001 Pathfinder, Off-Road Kabiliyeti?

doğru lastiklerle hiçbir tarla tepe koşulunda yolda kalmazsınız. çok iyi tırmanıp iner. imza: eski bir r50 kulalnıcısı.

Tek sıkıntısı yakıt diye biliyorum. Ortalamanın üzerinde yaktığı konusunda fikir beyan edenler olmuştu. Ancak şimdiye kadar kullandın mı , tecrüben var mıdiye sorarsan Maaalesef hayır :smiley:

3.5 i bilmiyorum ancak 3.3 motorlu olanı 4.0 zj grand cherokee den az yakıyor. imza yeni zj kullanıcısı :smiley:

yakıt konusunda bende şüpheliydim ama yaklaşık 3 ölçümde uzun yol 110-140 arası 13,5 lt lpg şehir içi dur kalk 18 lt lpg yakıyor gayet normal

kemal52' Alıntı:
yakıt konusunda bende şüpheliydim ama yaklaşık 3 ölçümde uzun yol 110-140 arası 13,5 lt lpg şehir içi dur kalk 18 lt lpg yakıyor gayet normal

Kemal bey avatar daki resim sizin aracınız mı ?Varsa başka resimlerinizi de paylaşır mısınız ??

kemal52' Alıntı:
evet benim araç şu an topluyorum bir kaç güne kalmaz biter resimlerini eklerim.

Kemal bey cevabınız için teşekkürler.LC dan sonra ilgilendiğim detaylarını araştırdığım bir araç.Araç hakkında bayağı bir bilgim var fakat şöyle bol resimde olsa :D hiçde fena olmaz diye düşünüyorum. ;)Resimlerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz.Yanlış bilmiyorsam ORDU 'dasınız.Ordu ya selam ve Saygılar ;)

daisuki' Alıntı:
Kemal bey cevabınız için teşekkürler.LC dan sonra ilgilendiğim detaylarını araştırdığım bir araç.Araç hakkında bayağı bir bilgim var fakat şöyle bol resimde olsa :D hiçde fena olmaz diye düşünüyorum. ;)Resimlerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz.Yanlış bilmiyorsam ORDU 'dasınız.Ordu ya selam ve Saygılar ;)
şu an birkaç resim atayım daha yapacaklarım bitmedi.

IMAG0622800x600.jpg
DSC08954800x600.jpg
IMAG0621800x600.jpg
IMAG0616800x600.jpg
IMAG0619800x600.jpg

lastiklere bayıldım. pathifnderi çok severim. eski bir kullanıcı olarak arada keşke olsada binsem diyorum.

Alıntı:şu an birkaç resim atayım daha yapacaklarım bitmedi.
KLL' Alıntı:
lastiklere bayıldım. pathifnderi çok severim. eski bir kullanıcı olarak arada keşke olsada binsem diyorum.

Resimler için teşekkür ederim.Lastik ve jant çok şık olmuş çok güzel kazasız kullanmanız dileğiyle.Sanırım 2001 model Pathfinder resimleri site içinde çok az.Mümkünse daha fazla resimlerinizi bekliyoruz.Yükseltme var mı arac da Bu arada lastik ölçünüz nedir ??

daisuki' Alıntı:
Alıntı:şu an birkaç resim atayım daha yapacaklarım bitmedi.
Resimler için teşekkür ederim.Lastik ve jant çok şık olmuş çok güzel kazasız kullanmanız dileğiyle.Sanırım 2001 model Pathfinder resimleri site içinde çok az.Mümkünse daha fazla resimlerinizi bekliyoruz.Yükseltme var mı arac da Bu arada lastik ölçünüz nedir ??
araç 2000 model önlerde amötisör kepleri üzerine 2.5 cm yükseltme arkada daha uzun yay ve altına 2 cm get ve daha uzun amörtisörle yükseltme + 275/70/16 mt lastik toplamda yay+get+lastik farkıyla 8 cm yükseltme yapılmıştır.arka lsd kilitli diferansiyel özel yapım port bagaj ilerleyen zamanda da ön tampon +vinç yapmayı düşünüyorum.

kemal bey kaça mal ettiniz butun işlemleri,bende dusunuyorum bende de 99,5 pathfinder var

Çok güzel bir araç. Sorunsuzluk olarak klasik bir japon mu acaba pathfinder?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR