2001 Land Cruiser VX100 Bagaj Perdesi arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zilzurna Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,198

zilzurna

01'Toyota Land Cruiser VX100
Merhaba,
2001 Toyota Land Cruiser Vx100 için bej rengi bagaj perdesi arıyorum.
Bulabileceğim yer konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

Etiketler
Ynt: 2001 Land Cruiser VX100 Bagaj Perdesi arıyorum

arama motorlarinda "Land Cruiser Cargo Cover Blind" veya "Rear Cargo Cover Blind" diye arama yaparsaniz bir cok secenek karsiniza cikacaktir... kolay gelsin... ;)

bende arıyorum ya bagaj perdesi, bulunca haber verirseniz memnun olurum...

Arkadaslar,
Perde konusunda bir sonuç alamadım. Fikri olan var mı?
Teşekkürler

Bende aracım için aramıştım servis fiyatı 1150 tl bir yerde çıkmasını bulmuştum 500 tl istemişlerdi.bence çok para....

Ben 500 TL ye razıyım. Su anda serviste yenisi( ki yok siparişle geliyor.) 2800 TL

Kartal oto sanayisinde bir yerdi....detay bilgilerini ileteceğim.....

Bu arada ben bu problemimi camlara film yaptırarak aştım....

Çelik oto.....Abdurrahman kalaycı 0216 389 94 71 05322244279

aslında ben ertex ile görüşeyim, 4-5 tane alıcı var gibi, belki bir sistem yaparlar... sıfırdan araba tadilatından daha kolay :smiley:

muratl' Alıntı:
Bu arada ben bu problemimi camlara film yaptırarak aştım....

Çelik oto.....Abdurrahman kalaycı 0216 389 94 71 05322244279

Selamlar,
Çelik Oto - Abdurrahman Beyden bagaj perdesini tedarik ettik fakat çok hırpalanmış. Bakalım adam edebilecek miyiz?
Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Merhaba; Bej rengi bagaj perdesi bende var arzu ederseniz 0532 208 30 35 den arayın görüşelim.

Güle güle kullanın.evet biraz kirli idi....ama ufak bır kaç bakımla iş görür....

Ben buldum alibaba com da ancak 100 e uyumlu mu emin değilim
Cargo Cover Rear Trunk Privacy Cover For TOYOTA Land Cruiser 200 FJ200 LC200 08-12
link ve satıcı cartrimhome@yahoo.com.cn
umarım faydalı olur bana biraz pahalı geldi tek ürün için 214 dolar diyor çünkü.

Ynt: 2001 Land Cruiser Vx100 Bagaj Perdesi Arıyorum

arkadaşlar bende bir tane vx100 koyu gri bagj perdesi mevcut 05337221005 mustafa erdemle irtibata geçebilirsiniz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR