2001 Grand Cherokee İçin Yükseltme Kiti

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adventurer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,608

adventurer

Ana Kamp
Merhaba ,

2001 G.C. 3.1. TD aracım için yükseltme kiti arıyorum.

Internetten yaptığım araştırmalara göre 2 " veya 3 " kadar bir yükseltmenin uygun olacağını düşünüyorum.
(Aracımı gündelik olarakta kullandığımdan herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için...)
Aracımda başka modifikasyonlar gerekmeden kullanabileceğim max. yükseltme kiti sizce , ne kadar olabilir ?

Daha önce bu kasa aracına bu tarz uygulama yaptıran var mıdır ? Istanbul 'da tavsiye edebileceğiniz bir marka , satıcı firma ve
montaj için özel bir servis öneriniz var mı ? (sanırım kendi servisimde de uygulanabilir ) .

Ayrıca , bu uygulama sonrası takabileceğim lmax. lastik ebadı ne olabilir ? ( orijinal jantlarım 16 " ile ) ?
(A/T serisi lastik düşünüyorum )

Bilgiler için şimdiden teşekkürler...

Selamlar,

Kıvanç DÜNDAR

Etiketler
Ynt: 2001 Grand Cherokee İçin Yükseltme Kiti

kıvanç bey kendi aracım için araştırma yaparken sizin aracın yukseltme kiti hakkındada bilgi toplamıştım..
özelden detaylı görüşebiliriz..msn yazıyor..iyi günler..

Merhaba amerikadan ithal yükseltme kitleri 600-800 TL civarında piyasada var,yada tornacılara adeti 100-150 liraya yaptırabilirsin. Sahibinden.com da
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-jeep-16-inch-jant-2457016-goodride-lastik-flansli-takim-132062448/detay/ adresinde bi arkadaş takım halinde satıyor.değerlendir sadece flanşları satabilir bi görüş derim.

pardon spacer sandım. 1200 usd yanılmıyorsam oto kaya da var.yada 250 TL ye az kullanılmış yanılmıyosam 3 inç olması lazımdı.bende amerikadan ithal yükseltme takozu var..en masrafsız yolu ama kitler gibi orjinal olmaz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR