Mesaj Mesaj konusu: sonunda 2000 cc 1979 model T2 le aranızdayız
arkadaşlar merhaba 2 senedir aradığğım busu aldım. aradığım özellikller
1kaporta sağlam olmalı
2 .2000 cc olmalı
3.ruhsatta karavan geçmeliki içinde istediğim oynamayı yapmalıyım
aracımın birkaç eksiği var en başta arka eksoz çürümüş yenisini bulmam lazım acil nerden bulurum ve felaket derecede çok yakıyor(4 senede 12 km yapmış)neler yapmam lazım arkadaşlar.
araçta sırayla
1-15 gün içinde komple renk değişimi için boya yapılacak metalik kırmızı-beyaz a geçicez yada turkuaz beyaz olucak.
2-muayene
3- yere basıcaz 6-8 cm gibi.
4-lpg takmaya çalışıcaz varsa projesi olan daha önce yapan sorun çıkarmıycak bi sistem.
5-orta kısma twingo&berlingo tarzı tavan sistemi
6-arka tarafa sepet yapıcaz
resim eklemeyi bilmediğimden şimdilik aracı ve olucağı şekli şimdilik koyamadım.
yukardaki sorunlar için parça ve usta önerileri için tek tek yazarsan (örn: düşürmek için şu usta-lpg için şu usta gibi) yardımcı olursanız çok sevinirm.
esenle kalın
yazmayı atladığım bir hususta.aracı aldım o mutlulukla gittim opete 50ytl benzin aldım.
köprüye 100 mt kala (kartal sahilden 1.köprü ye girişte) tahminen 30-35 km ve yolda kaldım daha aracı iilk aldığım gün :/
teslim aldıktan 1 saat sonra 5 gibi orda kaldım 10 bucukdu eve girebildim
arkadaşlar merhaba 2 senedir aradığğım busu aldım. aradığım özellikller
1kaporta sağlam olmalı
2 .2000 cc olmalı
3.ruhsatta karavan geçmeliki içinde istediğim oynamayı yapmalıyım
aracımın birkaç eksiği var en başta arka eksoz çürümüş yenisini bulmam lazım acil nerden bulurum ve felaket derecede çok yakıyor(4 senede 12 km yapmış)neler yapmam lazım arkadaşlar.
araçta sırayla
1-15 gün içinde komple renk değişimi için boya yapılacak metalik kırmızı-beyaz a geçicez yada turkuaz beyaz olucak.
2-muayene
3- yere basıcaz 6-8 cm gibi.
4-lpg takmaya çalışıcaz varsa projesi olan daha önce yapan sorun çıkarmıycak bi sistem.
5-orta kısma twingo&berlingo tarzı tavan sistemi
6-arka tarafa sepet yapıcaz
resim eklemeyi bilmediğimden şimdilik aracı ve olucağı şekli şimdilik koyamadım.
yukardaki sorunlar için parça ve usta önerileri için tek tek yazarsan (örn: düşürmek için şu usta-lpg için şu usta gibi) yardımcı olursanız çok sevinirm.
esenle kalın
yazmayı atladığım bir hususta.aracı aldım o mutlulukla gittim opete 50ytl benzin aldım.
köprüye 100 mt kala (kartal sahilden 1.köprü ye girişte) tahminen 30-35 km ve yolda kaldım daha aracı iilk aldığım gün :/
teslim aldıktan 1 saat sonra 5 gibi orda kaldım 10 bucukdu eve girebildim