2000 Model Grand Cherokee 3.1 TD

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kahraman826 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,026

kahraman826

buda benim aslan
Yer
Antalya
sahibinden satılık temiz bakımlı cherokee 3.1 td ilan ayrıntıları sahibinden com.25350144 nolu ilana bakabilirler
0533 519 85 88 ergün

Etiketler
Ynt: 2000 Model Grand Cherokee 3.1 TD

Jeep34' Alıntı:
Satılık vasıtalar bölümümüzde açmış olduğunuz konulara detaylı anlatım yapar ve fotoğraflandırırsanız, sonuca daha net ulaşabilirsiniz.

Model, fiyat, renk, km. ve fotoğraf gibi detayların önemli olduğunu hatırlatırız.
_______________________________________________________________________________________________
Örneklemede vermiş olduğumuz gibi bir mesajlaşma kabul edilemez :

Satılık bir araca ''Bu kadar para etmez'' gibi veya benzeri yazı yazmamalıyız. Satıcınında '' işine geliyorsa al '' gibi veya benzeri yazı yazmamalı.
________________________________________________________________________________________________

Forumumuzda aracınızı tanıtıcı yeterli anlatımınız olmadan başka bir siteye yönlendirme LİNKİ kabul edilmemektedir.

[size=12pt]Aracınız satıldı ise veya satıştan vazgeçtiyseniz mesaj olarak lütfen belirtiniz !!![/size]

Satışı gerçekleşen ilanların konu başlığına yönetici tarafından ''SATILDI'' ibaresi konur ve konu kilitlenir.

Üzerinden 3 ay geçen ilanlara satıcı tarafından herhangi bir mesaj yazılmaz ise konu başlığına yönetici tarafından ''PASİF İLAN'' ibaresi konur. Satıcı ''GÜNCEL'' mesajı yazarsa ''pasif'' ibaresi kalkar.

Bu uygulama, araç arayanların ilanlara hakimiyeti açısından zorunluluktur.

Pazarlık yapılacaksa özelden mesajlaşmanızı rica ederiz.

Yalnız satılık araç ilanı verilebilen bu bölümümüzde iyi alışverişler dileriz....

Alışverişlerden doğacak zarar veya sorumluluk alıcı-satıcı arasındadır. Site yönetiminin herhangi bir sorumluluğu ve ürün takibi yükümlülüğü bulunmamaktatır.

Geçici dip not: 11/06/2008 öncesi verilen ilanlarda yönlendirme LİNKİ bir süre dikkate alınmayacaktır.

Ynt: 2000 Model Grand Cherokee 3.1 TD

TEŞEKKÜRLER BİLMİYORDUM AMA ŞU AN 06 HYT 78 PLAKALI 2000 MODEL 3.L TD BEJ RENKLİ ARACIM ÇALINDI ARACIN ANKARADA OLDUĞU İHBARI GELDİ YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM 0533 519 85 88 ERGÜN SLMLR

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri