2000 model g.c. 4.7 v8

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ekinox Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,991

ekinox

Kamp I
Yer
Ankara
herkese merhaba. henüz arazi aracım yok , siteye yüklenen gezi resimlerine gıptayla bakıyorum. birkaç aydır forumları takip ediyorum , grand cherokee wj almayı düşünüyorum. sahibinden.com da 2000 model 150bin kilometrede bir v8 var. fiyatı çok uygun görünüyor , 24.500 ytl , sitede arattırınca bulabilirsiniz. görünürde bir masrafı yok gibi. ne dersiniz? alınır mı? kelepir midir? çok mu masraf açar bana? deneyimli arkdaşların fikirleri çok önemli benim için. şimdiden teşekkürler.

Etiketler
2000
Ynt: 2000 model g.c. 4.7 v8

2000 model bir 4.7 lt araç 24.500 ytl'ye olamaz bence. zaten ilanıda bulamadım. ilan numarası varmı? bence off-road olarak tasarlayacaksanız kesin 2000 modelin bazı modelleri veya 2001 ve sonrasında sahip olan isminiz gibi quatro-drive sistemi mevcut olsun. bu olmadan ağır off-roadda zorlanabilirsiniz veya ilave olarak kilit gerekebilir. 99 ve 2000 modellerin çoğunda bu özellik yok bilesiniz. dediğiniz fiyatta bu araçlar için bedava fiyattır bence.

Ynt: 2000 model g.c. 4.7 v8

fiyatın bu kadar düşük olması banada çok tuhaf geldi aslında , o yüzden burdan tecrübe sahibi arkadaşların fikrini sorma ihtiyacı duydum. ilana yeniden bakmak istedim ama ya güncellenme nedeniyle görünmüyor ya da ilan sahibi tarafından silinmiş. ilanı 2 gün önce görmüştüm , o gün 26.000 ytl yazıyordu , aciliyet sebebiyle bu rakama vereceğini söylemişti , bu sabah 24.500 ytl'ye indirildiğini gördüm. fiyat inanılmaz derece düşük , o kasa o modellerin en ucuzu normal koşullarda 28.000 den başlıyor. quadra-drive sisteminin 2001 ve sonrası modellerde olduğunu , eski modellerin bazılarında olmadığını ise hiç bilmiyordum. quadra drive sisteminin ne olduğunu biliyorum ve her ne kadar alacağım aracı yakın gelecekte ağır offroad olarak tasarlamayı düşünmesem de bu sisteme sahip bir araç almayı tercih ederim. Hem araç almak hem de modifikasyonlar için acele etmiyorum , zamanım var. İlginiz ve zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,905
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR