2000 Model 1,8 Freelander Benzin Pompası Sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan elenor07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,484

elenor07

Yeni Üye
Yer
ANTALYA
Arkadaşlar 1 hafta kadar önce aracım benzinde gaz yemiyor gaza biraz yüklenince yığılıp kalmaya başladı şuan aracım benzinde tabiri caiz ise debeleniyor lpg de bir sorunum yok 2 yere gösterdim biri benzin filitresini değistir düzelir diyor diyeri benzin pompası diyor benzin pompasıda tek satılmıyor şamandıralısı 600 tl gibi bir fiyatmış bu konuda tecrübesi olan arkadasım varmı yardım rica edicektım ve sadece pompa satın alabilceyim biyer varmı saygılar

Etiketler
600tl + işcilikmi?
O zaman filitreyi bi değiştirin sorun düzelmezse diğer altarnatifi denersiniz.
Mantıken pompa bozulsa hiç benzinde çalışmaz.

benzın pompasını deyıstırdım benzın poması ve samandıralarak bırlıkte satılıyomus zaten o yuzden bıraz fıyatlı ıdı benzın pompası arızalı ıdı fakat aracı yurutmuyodu sadece calıstıyodu

benim benzin pompası da dün bozuldu. 2001 v6. söktük, baktık. sadece içindeki pompa kısmı bozuktu, dışı sağlamdı. peugeot 407'nin pompası birebir uyuyor. 3 barlık olanını aldık. 85 tl + 50 tl işçilik. land rover parçacılarının birisi 1065 tl diğeri 800 tl dedi. içini tek satmıyorlarmış.

barrettm82a2' Alıntı:
benim benzin pompası da dün bozuldu. 2001 v6. söktük, baktık. sadece içindeki pompa kısmı bozuktu, dışı sağlamdı. peugeot 407'nin pompası birebir uyuyor. 3 barlık olanını aldık. 85 tl + 50 tl işçilik. land rover parçacılarının birisi 1065 tl diğeri 800 tl dedi. içini tek satmıyorlarmış.

Bu kadar olur 407 nin uyduğunu nasıl farkettiniz. Yada öğrendiniz.
Şimdi bunu okuyupta 1065+işçilik verenler ne içsin. Memleketimden manzaralar işte...

Ynt: 2000 Model 1,8 Freelander Benzin Pompası Sorunu

1,8 Freelander almayı dusunurken boyle sorunları ve fiyatları okuyınca soguyorum aractan :'( 407 olması normal cogu aracın parcası diger markayı uydugunu daha önce çoğu kez gördüm !

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri