20 Yorumdan Önce Dolaşma Hakkı Kısıtlaması Çok Saçma

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eskidost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,348

eskidost

Yeni Üye
20 yorumdan önce dolaşma hakkı kısıtlaması çok saçma

bende dolması için saçma sapan saga sola yazılar yazıyorum bence çook saçmaa ...

Etiketler
Ynt: 20 Yorumdan Önce Dolaşma Hakkı Kısıtlaması Çok Saçma

Sn''eskidost'' dolaşma hakkı kısıtlamasını anlayamadım. İstediğiniz yeri okuyabilirsiniz ve üye olmanızada gerek yok. Ama mesaj yazmak için doğal olarak üye olmak gerekiyor ve iyikide oldunuz. :smiley:

20 mesaj'dan sonra kazanılan bazı haklar yönetim tarafından alınmış kararlardır ve teknik zorunluluğuda vardır. Sizce bizler bu kadar uğraşı saçma şeyler için mi harcıyoruz ? Çok rica ederim...

Forumumuz sizin deyiminizle ''saçma sapan'' mesaj yazma yeri değildir ve boş attığınız mesajları sildim. ''Tanışma Köşemizi'' bulupta oraya boş mesaj atmanızda çok anlamsız.

Umarım forumumuzu iyi kavrayabilir ve ne kadar şanslı olduğunuzu farkedersiniz.
İyi paylaşımlar dilerim.

googleye ürün çekimi yazdım sizin siteden bi arkaaşın ürün fotografları çektirmek için adam aradıgını okudum iletişimine tıkladıgımda zınt karşıma 20 yorum yapın yoksa yasak yani 20 yorum yapmışım yada yapmamışım buyrun noktalı virgülle altından kalktım bunu acil bi şeye ulaşmak isterken karşısına böle bi engel çıkan hangi arkadaşımız yapmaz sizce bence arada sıradada olsa böle noktalı virgülleri görüceksiniz ;)

Kii... yanlış anlamayın siteye herhangi bi lafım yok çok güzel bi site ben sadece uygulamadan yana sıkıntımı ilettim Saglıcakla kalın iyi çalışmalar...

Evet 20 mesaja ulaşmadan kişilerin özel profilini göremez ve eğer varsa iletişim bilgilerine ulaşamazsınız.
Bu kalıcı olduğuna ve bir şeyleri paylaştığına inandığımız 20 mesajdan sonra kazanılır.
İyi paylaşımlar..

Mehmet bey öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Şikayet ettiğiniz sorunun cevabı daha sorulmadan verilmişti, aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=12021

Bizler burada kapalı bir grup değiliz ama her yerde olduğu gibi burada da mahremiyetin çizgisi kendi kendine bir refleks olarak gelişmektedir. Nasıl ki siz kartvizitinize ev telefonunuzu yazmayarak iş çevrenizle özel hayat mahremiyetinizi ayrı tutmayı uygun görüyorsanız, bizler de artık ailemizin bir parçası olmuş dostlarımızın kişisel bilgilerini de içerebilecek profil bilgilerini kim olduğundan emin olamadığımız kişilerden (ve arama motorlarından) saklamayı uygun gördük.

Biz burada tamamen "açık" kısıtlamasız ve yasaksız bir paylaşım ortamı düşlememize rağmen, yaşanmış hoş olmayan olayların birikmesiyle bu gibi yasaklamaların tümü kendiliğinden ve mecburiyetten ortaya çıkmıştır. Örneğin, bir üyemizin sorduğu sorulara onlarca kişi tarafından cevap verilmiş olmasına rağmen, sorduğu tüm soruları silip, cevap veren üyelerin mesajlarını anlamsızca ortada bırakmasının ardından yazılan mesajların 24 saatten sonra silinmesini engellemek zorunda kaldık. Yine buna benzer birkaç olaydan ötürü, foruma yeni üye olmuş üyelerin başka üye profillerini görüntülemesini engellemek zorunda kaldık.

Bizler mecbur kalmadıkça herhangi bir kısıtlamaya gitmek istemiyoruz. Ama bir kısıtlamaya gittiysek mutlaka bir sebebi vardır, sebebi açıklanmamışsa sormak en doğal hakkınızdır ama lütfen anlayışınızı esirgemeyiniz.

Ayrıca <a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=208">Forum Kuralları</a> gereği, herhangi bir anlam ifade etmeyen mesajları silmek zorundayız.

Herhangi bir sorununuz olursa <a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?action=contact">İletişim</a> sayfamızı kullanabilir veya özel mesaj gönderebileceğiniz gibi yine forumlarımıza da yazabilirsiniz.

Keyifli paylaşımlar dilerim.
Saygılar,
Sedat

peki sayın adminim meleketime gtirtemediğim can dostum güzel insan 8) benim daha önce olupta konuların azlığı nedeniyle gümbürtüye giden mesajlarım yüzünden kotanın altında kaldığımı farkettinizmi.... ;D
kaldı 19 ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR