20.04.2014 Hudoff Nereye Gidiyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HASAN_5434 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 98
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,175

HASAN_5434

Hudoff offroad clup
Yer
İstanbul
evet arkadaşlar bu hafta sonu için yer belırlemeye ne yapacağımıza karar vermek için açık oturum başlamıştır ;D ;D

Etiketler

Ynt: 20.04.2014 Hudoff Nereye Gidiyoruz

Gezi başlığı düzenlenemiyor. Düzenlenebilseydi, "Hudoff dışından da katılıma açıktır" yazılabilirdi.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu ne Lopez sevgisiymiş arkadaş, bitmedi, tükenmedi. Off Road'çu "toprak" sever, "su" sever, hatta ikisi bir arada olursa, daha çok sever dedik ama bu kadarını da kastetmedik.. ;D ;D ;D
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yeşil Vadi'nin en güzel zamanıdır kanımca. Bundan sonrasında su geçişleri biter diye tahmin ediyorum. Benim kisi bir fikir yalnızca, maksat, "delinin aklına daş düşürmek" ;)

Yeşilvadi sıkıntılı heryer yemyeşil olmuş geçiş kalmamış yani o gezdiğimiz parkurları ağaçlar ve dikenler kapatmış durumda ;D

bu pazar bişi yapmasak diyorum hasancım, mola , mola, mola diyorum ama telefona bakmadığından göremiyosun :smiley:

lopez benim için bitmiştir, kesin ve kesin kendi aracımla gelmem.

güney in co pilotu hiç olmam , arabanın içi leşşş , çamur doluydu

hem parkur ağaçlarla engellenmiş durumda, hem kuru kanallar çok derin, oturmaktan öteye gitmiyor.

freelander99' Alıntı:
bu pazar bişi yapmasak diyorum hasancım, mola , mola, mola diyorum ama telefona bakmadığından göremiyosun :smiley:

lopez benim için bitmiştir, kesin ve kesin kendi aracımla gelmem.

güney in co pilotu hiç olmam , arabanın içi leşşş , çamur doluydu

hem parkur ağaçlarla engellenmiş durumda, hem kuru kanallar çok derin, oturmaktan öteye gitmiyor.
eeee beyfendi sen yaptın o çamuru sen soktun beni o pis yere bide araba camurmus hem çamurla hem çamur olmuş Muş benim arabanın içi :smiley:

Kılıçlıya gidebiliriz

kllparkurunv9.jpg

Kılıçlı iyidir bencede Dinçer ne durumda kılıçlı yeşillik gezisine gelir herhalde ;D

kılıçlıya hiç gitmedim nasıl acaba başkan iyimi orası bide şu hani alper abi sen ben dinçer poleneze gitmişştik orası nasıldır şimdi acaba ?

Kılıç lı riva yolu üzerinde ben gittigimde baya zor bi parkurdu şimdi orta hallidir diye düşünüyorum bahsettigin polonez deki parkur iyice kurumuştur şimdi

kız babası' Alıntı:
Kılıç lı riva yolu üzerinde ben gittigimde baya zor bi parkurdu şimdi orta hallidir diye düşünüyorum bahsettigin polonez deki parkur iyice kurumuştur şimdi
anladımabi pekde kuru olmasın yav valla çamurdan daha çok zarar veriyo arabaya :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri