2 Yetişkin+2 Çocuk En Uygunu Sizce Hangisi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beyaz24kartal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,443

Facebookta gezenbilir karavan grubunda ilan var, 2.el bir knaus için 45 bin istiyorlar,pazarlık yapabilirsiniz

SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Knaus, Adria ve diğer ithaller Turkiye pazarı için çok yeni.2.ele düşüp helede biraz modellenip sizin aklınızdan geçen fiyatlara ulaşmasına hayli bir zaman var maalesef

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Facebookta gezenbilir karavan grubunda ilan var, 2.el bir knaus için 45 bin istiyorlar,pazarlık yapabilirsiniz

17 yıl yatmış bir karavan ilk başlayan için hayal kırıklığı olabilir. Tecrübeliler tüm sistemlerini kontrol ettirip alabilir belki. Teşekkürler ilginiz için.

İyi akşamlar, ruhsatsız 2000 model 1600 Kğ. karavana istenen fiyat çok yüksek, ancak sabit bir yere konmak için alınabilir düşüncesindeyim.

Knaus, Adria ve diğer ithaller Turkiye pazarı için çok yeni.2.ele düşüp helede biraz modellenip sizin aklınızdan geçen fiyatlara ulaşmasına hayli bir zaman var maalesef

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Üzülerek belirtmeliyimki haklısınız. Yurt dışında bol miktarda var ama Türkiyede yok. Genede aldıktan sonra küçük gelmeye başlayan birileri olurda satar ümidindeyim. Bilen gören haberdar olan varsa haber versin lütfen.

Çözümsüzlük devam ediyor. 750 kg altı 15-20 yaşlarında avrupa karavanlara bakar oldum. fiyat bana göre sistemler güzel fakat 2 kişilik genelde. sıkıntılı bir süreç çadırla devam sanırım :(

Çözümsüzlük devam ediyor. 750 kg altı 15-20 yaşlarında avrupa karavanlara bakar oldum. fiyat bana göre sistemler güzel fakat 2 kişilik genelde. sıkıntılı bir süreç çadırla devam sanırım :(
Merhaba 5,25 cekme kullaniyorum esim ve annemiz ile seyehatlere cikiyoruz cok memnunum tavsiye edebilirim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR