2. Taraklı Karavan Festivali Duyurusu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan supergezgin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,334
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende perşembe öğleden sonra orada olurum.2 kişi.Lütfen listeye eklermisiniz.görüşmek üzere selamlar.

Etiketler
1. Erdal Ötügen Motokaravan 2 kişi
2. Levent Güngör Motokaravan 2 kişi
3. Mustafa Yetim Çekme Karavan 4 kişi
4. Mehmet Baydemir Motokaravan 2 kişi
5. İlhan Güneş Motokaravan 6 kişi
6. Levent Çubukçu Kamper 2 kişi
7. Bülent Yazıcı Kamper 2 kişi
8. Nurettin KÜÇÜK Kamper 2 kişi
9. Aynur-Aslan Kamper 2 kişi
10.Raci Edalı Kamper 2 kişi

mehmet_mtrs' Alıntı:
Bu bizim motokaravanımızla ilk gezimiz olacak.
Eşim le birlikte orada olmak istiyoruz.
Selamlar

Samimi olarak gelmesini en çok istediğim kişisin Mehmet hocam,umarım bir sorun çıkmaz.

seyyah54' Alıntı:
İnşallah o tarihe kadar eksiklerimi tamamlarım.Takip.

Arkası boş bile olsa sorun olmaz Kemal hocam.

berkcantp' Alıntı:
Geçen seneki etkinlik açıklamasında hoş bir not vardı, kuzuuu çevirme, öyle bir sürpriz var ise şimdiden şekeri aşağı çekme eylemlne başlayım.

İlhan hocam sen yine de aşşağı çek limit açık olsun,mutlaka dolduracak birşeyler buluruz.

Arkadaşlar bull oyununa hazırlık yapmaya başlayın kim kazanırsa özel günler için sakladığım tek kangal kalmış acılı sucukla kahvaltı etme şansını yakalayabilir.Bütün ekibe değil tabi.

mayıstosböce' Alıntı:
Arkadaşlar bull oyununa hazırlık yapmaya başlayın kim kazanırsa özel günler için sakladığım tek kangal kalmış acılı sucukla kahvaltı etme şansını yakalayabilir.Bütün ekibe değil tabi.

Gelebilirsek eğer, bu sefer oyundayım :smiley: Bakarsın, aceminin şansı yaver gider. ;D

bu festivale katılmayı cok ailecek katılmayı cok isterdik kısmet olmayacak , seneye insallah, katılmak isteyipte cekme karavana sahip olmak isteyen gezenbilir ailesi üyesinden birine cekme karavanımı satabilirim.
iletisim icin 0532 6019684 necmettin
umarım iyi bir festıval olur saygılar.

buralpdi' Alıntı:
İnsel veya Levent (Güngör) oyundaysa hiç zannetmiyorum ;D o sucuk sana düşmez ;D
Levent inan aynı şeyi düşünmüşüz ben İnsel den daha çok tırsıyorum.Levent kazanır ses etmez ama İnsel nasıl dalga geçer belli değil.

Festival sonu yani 4 Haziranda uzuun bir yolculuga kısmetse Balkan gezisine çıkmayı düşünyoruz.

Bu güzel,sıcak arakaş ve ve dostların oldugu festivale de gelmek istiyoruz.Aksilik olmazsa gelecegiz.

İsmail Dönmez-Motokaravan 3 kişi

Gecen yil da cok istememize ragmen katilamamistik. AVD bozcaada kampiyla cakismisti. Bu yilda .Anatolia Vosvos Dernegi olarak 2-4 Haziranda Yunanistan VW Bus Bulusmasina yaptik planimizi. Umarim seneye bu guzel festivale ne yapip edip katilacagim. Katilimcilara ve emek verenlere saygilarimla.

Sent from my Desire HD using Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON MESAJLAR