2 Mart Pazar Ne Yapıyoruz???

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alper soykan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 97
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,184

Etiketler

Ynt: 2 Mart Pazar Ne Yapıyoruz???

ayberk? yusuf? hasan? selçuk?
ee ne yapıyoruz bu pazar? başkan bi araba ayarlayamazsan bile gel yine de bizle sensiz olmaz

motor ısındıktan sonra -400 derece de KALORİFER :smiley: ısıtır başkan.

klima, soğutan parçanın adı, kompresörü de 5derecenin altında çalışmaz, çalışırsa zaten buzlanma yapar, benimki seninki onunki, hepsi böyle malesef , kompresörü çalışmazsa klima soğutmaz, "hani gazı yok falan diye 2.elde kandırırlar ya milleti ;pp %90 kompresör veya klima radyatörü hasarlıdır"

2.el alırken tikkat edersiniz yazın...

hakan555 i de erken haberdar edelim reis,
reiz , c.tesi diyosun pazar diyosun bi karar ver,

c.tesi öğlen biyere gidecem işim ne zaman biter bilmiyorum

freelander99' Alıntı:

benim hasandan anladığım pazar zaten hep beraber çıkıcaz. cumartesi de öğleden sonra çıkan var mı? ben çıkarım. hem pazar da bineceğimiz için yıkatmaya da gerek kalmaz :smiley:

freelander99' Alıntı:

Benim pazar sıkıntılı cumartesi öğleden sonra bi tur atarız haftaya pazar inşallah ;D ;D

pazar iptal ozaman, c.tesi ben pek bişe yapmam, hasanda aracı 5 de anca alır, olmadı 6da alır, en geç 7 ye biter ,

başka bu hafta araç işini mutlaka bitirmeli, çaysız geçen 3 pazar bana bi ömür gibi geldiii
dinçerde atıl kurtu getirsinde sevelim biraz ;p

freelander99' Alıntı:
başka bu hafta araç işini mutlaka bitirmeli, çaysız geçen 3 pazar bana bi ömür gibi geldiii
Dinçer de Atıl Kurt'u getirsin de sevelim biraz ;p
Ben küstüm Atıl'a, sevmiyorum artık. Sen de sevme.
:mad: :mad: :mad:

Bu hafta bir şey yapamadık. Haftaya falan ayarlayalım bir şeyler. Kandaki sucuk miktarı düştü, elimiz ayağımız titriyor.
Varalım ormana, gerelim brandamızı,
yakalım semaverimizi, mangalımızı,
vuralım çayın dibine,
çekelim çifte kavrulmuş, hatta hafiften yanmış, yerken çıtırdayan sucukları, ısıtılmış ekmeklerin içerisine..

lynx255' Alıntı:
Ben küstüm Atıl'a, sevmiyorum artık. Sen de sevme.
:mad: :mad: :mad:

Bu hafta bir şey yapamadık. Haftaya falan ayarlayalım bir şeyler. Kandaki sucuk miktarı düştü, elimiz ayağımız titriyor.
Varalım ormana, gerelim brandamızı,
yakalım semaverimizi, mangalımızı,
vuralım çayın dibine,
çekelim çifte kavrulmuş, hatta hafiften yanmış, yerken çıtırdayan sucukları, ısıtılmış ekmeklerin içerisine..

Dinçer seni kamp yerine biraksinlar mangali yakar çayı demlersin
Parkuru tamamlayan arkadaşlar beklemeden karnını doyurur :smiley:
Parkur zorsa Ayberk sana eşlik eder büyük olasılıkla :smiley:
Ekmeklerin içini kizarticaksan bende takılabilirim :smiley:

yağmur böyle devam ederse, bizi bıraktıktan sonra kimse geri dönemez, havuz gibi olmuş çamura giren, halı paspas koltuk seviyesinde tam boy girer kalır :smiley:

Hudoff 001 nolu parkurda ısrar ediyorum arkadaşlar.. Oradan yola çıkar. Yine küçük bir girişten çamlığa gireriz. Deniz manzarasında yağan yağmur altında ateşimizi yakarız. Güzel havada herkes piknik yapar.
Bu yağmurda kumsal da tam gezilecek kıvamdadır. Böylece çamura bulaşmadan eğlenir, haftanın stresini üzerimizden atar, huzurla evlerimize geri döneriz. :D
Eve dönerken, "Pazartesi acaba usta ne söyleyecek?", "Şimdi bu aracı nerede yıkatacağız?", "Üstümüz bu halde apartmana nasıl gireceğiz?", "Masraflar acaba kaç para tutacak?" gibi soruların kafada olmadığı bir dönüş yolu huzur yoludur..

Müsade olursa konuyu açayım. Ne dersiniz?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri