KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ok Selçuk 17- 18 kasım için plan yapıyorum. Plan detaylarını kampçılık bölümünde paylaşırım. Sonra da duyuryaparız. Gelenbilir, gelmeyen bilemez fotolara bakar
o gökyüzüne oldum olası hayranım.Allah yaratmış.fotolar güzel gezdiğiniz yerler harika.haziran ayında 45 günlük türkiye turumda bu kanyonlarıda görmeyi çok isterim
o gökyüzüne oldum olası hayranım.Allah yaratmış.fotolar güzel gezdiğiniz yerler harika.haziran ayında 45 günlük türkiye turumda bu kanyonlarıda görmeyi çok isterim
Keçiler çok zeki hayvanlardır çok zor koşullarda yaşamasını bilirler .eti çok seviyorum napiyim direk yedinizmi dedim kusura bakmayın.paylaşım için tekrar teşekkürler kardesler.
Bu fotoğraflara kaçıncı kez bakışım hatırlamıyorum . Fotoğraflara bakınca kıskanmamak elde değil. Umarım benimde gitme ve gezme şansım olur listeye aldım bakalım artık ne zaman kısmet olacak.
çok güzel bir kamp olmuş.ayaklarınıza sağlık.özelden mesajla kmz dosyalarını iseyecektim ama özel mesaj atmayı beceremedim kusura bakma dosyaları ulaştırablirsen bir plan yapabilirim teşekkürler.
Arkadaşlar kesinlikle görülmesi gereken bir yer burası haklısınız.Şimdiden ikinci seyahati planladım haziranda orada olmayı planlıyorum Allah nasip ederse. KMZ dosyalarını isteyene gönderebilirim.
Arkadaşlar kesinlikle görülmesi gereken bir yer burası haklısınız.Şimdiden ikinci seyahati planladım haziranda orada olmayı planlıyorum Allah nasip ederse. KMZ dosyalarını isteyene gönderebilirim.