2 Kanyon, 2 Şelale 4 gün

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan meseregan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 116
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,309

Etiketler
o gökyüzüne oldum olası hayranım.Allah yaratmış.fotolar güzel gezdiğiniz yerler harika.haziran ayında 45 günlük türkiye turumda bu kanyonlarıda görmeyi çok isterim

yasin kaya' Alıntı:
o gökyüzüne oldum olası hayranım.Allah yaratmış.fotolar güzel gezdiğiniz yerler harika.haziran ayında 45 günlük türkiye turumda bu kanyonlarıda görmeyi çok isterim

İnşallah birader Allah'ın yarattığı ne çirkin ki burası çirkin olsun

Kesinlikle kaçırılacak yerler değil. Umarım görebilirsin.

Allah razı olsun kardeşler büyük keyif yaşattınız ayaklarınıza sağlık.O keçiyi yemediniz dimi?

Keçiler paronayak gibi bakıyordu Hepimiz tırstık

İşin garibi o hayvanların orada olmasına anlam veremiyor insan, en çok o şaşırtıyor.

çok iyi yainsanın oturduğu yerden kalkıp gidesi geliyo..ama bu mevsimde biraz zor heralde

Keçiler çok zeki hayvanlardır çok zor koşullarda yaşamasını bilirler .eti çok seviyorum napiyim direk yedinizmi dedim kusura bakmayın.paylaşım için tekrar teşekkürler kardesler.

Bu fotoğraflara kaçıncı kez bakışım hatırlamıyorum . Fotoğraflara bakınca kıskanmamak elde değil. Umarım benimde gitme ve gezme şansım olur listeye aldım bakalım artık ne zaman kısmet olacak.

çok güzel bir kamp olmuş.ayaklarınıza sağlık.özelden mesajla kmz dosyalarını iseyecektim ama özel mesaj atmayı beceremedim kusura bakma dosyaları ulaştırablirsen bir plan yapabilirim teşekkürler.

Arkadaşlar kesinlikle görülmesi gereken bir yer burası haklısınız.Şimdiden ikinci seyahati planladım haziranda orada olmayı planlıyorum Allah nasip ederse. KMZ dosyalarını isteyene gönderebilirim.

meseregan' Alıntı:
Arkadaşlar kesinlikle görülmesi gereken bir yer burası haklısınız.Şimdiden ikinci seyahati planladım haziranda orada olmayı planlıyorum Allah nasip ederse. KMZ dosyalarını isteyene gönderebilirim.

ben istemiştiim kmz dosyalarını ilgin için teşekkürler.