2. Gezenbilir Jeep Buluşması Ne Zaman?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 23burhan23 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,828

Etiketler
Ynt: 2. Gezenbilir Jeep Buluşması Ne Zaman?

23burhan23' Alıntı:
arkadaşlar 2 jeep buluşması ne zaman olacak sabırsızlıkla bekliyorum bilen warsa paylaşabilirmisiniz

bende çok merak ediyorum ama şu zamana kadar bi ses çıkmadı bende yenı cj imle şu jeep buluşmasını sabırsızlıkla bekliyorum burdan sesleniyorum sayın yetkili ve büyüklerim bu 2.jeep buluşması ne zaman olacak

Can biz bir ara buluşalımda senin yeni arabayı çamurlayalım istersen ;)

Hayırlı olsun :-*

tolgameltem' Alıntı:
Can biz bir ara buluşalımda senin yeni arabayı çamurlayalım istersen ;)

Hayırlı olsun :-*

olur abi ben Ankaradayım sende buralardasın Murat abide burda bi buluşalım çamurlayalım olmuyo ama böle ,siz müsait olunca görüşelim

ozgursenyurt' Alıntı:
acaba can can biz 1.geleneksel Ankara jeep buluşmasımı düzenlesek.
ne dersin :D

abi bencede Ankara da ilklere imza atalım varmısın ;D ;D ;D ;D

ozgursenyurt' Alıntı:
varım dostum yaa hemen organizasyon için harekete geçelim

MOC production gururla sunar (MURAT,ÖZGÜR,CAN) ankarada(veya belirlediğimiz ortak bi şehir veya semt) bütün jeep kullanıcılarını toplanmaya çağırıyorum buluşup birbirimizi tanımak ve tabiki offrad yapmak için :smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley:

bam bam' Alıntı:
MOC production gururla sunar (MURAT,ÖZGÜR,CAN) ankarada(veya belirlediğimiz ortak bi şehir veya semt) bütün jeep kullanıcılarını toplanmaya çağırıyorum buluşup birbirimizi tanımak ve tabiki offrad yapmak için :smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley:

on nümaro olur can can bi organizasyon düzenleyelim..

JEEP kullanıcları ; suzuki toyota hepsi buluşma düzenliyorlar bizim 2.jeep buluşması ne zaman olacak merakla bekliyoruz

Biz de İstanbul'da ilgiyle haber bekliyoruz, yeni yıla girmeden bir aksiyon güzel olurdu ;D

Arkadaşlar etkinlikler peşpeşe gelince yoğunluğumuz da artıyor doğal olarak ama "Geleneksel Gezenbilir Jeep Kullanıcıları Buluşması"na çok az kaldığını söyleyeyim ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR