Deep' Alıntı:Aslına bakarsanız Bolu İstanbul'a 250km Ankara'ya 180 km uzaklıkta. Etkinlik Ankara'nın bozkırında olmayacağına göre muhtemelen Gerede, Kızılcahamam tarafına kayılacak, orası ile Sarıalan arasında pek bir fark yok. Sarıalan'ın Ankara üzerinden de kısa yolu var, Ankara'dan 100 km kadar sonra Gerede civarından Kartalkaya yolu ayrılır, bu yol Sarıalan'a götürüyor. Yine Ankara civarı doğası güzel olan, pansiyonların da bulunduğu ormanlık bir yer önerisi var mı?
Buluruz bi yolunu. Doğal yatak, yorgan yapmakta üstüme yok... ;Dnkurtkaya' Alıntı:Bu mevsimde iç anadoluya yakın bölgede gece açıkta çadırsız tulumsuz yatmak ? Tavsiye etmem !!!
OO kürşatcım hadi özledik seni biran önce bitirde gel daha çokk gezeziler olacakTempus' Alıntı:ya amasyaya gelin yada ocak 18 e kadar bekleyin yaw))
kıskanıyorum![]()
yunus bager' Alıntı:OO kürşatcım hadi özledik seni biran önce bitirde gel daha çokk gezeziler olacak
Tempus' Alıntı:Selam yunus
bende hepinizi özledim, burda dönen eğlenceli muhabbetleride gezileride.
şafak 98 sonra hürgeneral olunca aranızdayım
burda komutanların landleri ve devriye attığımız landlarle idare ediyorum
iyi bakın kendinize bol çamurlu ve kazasız belasız günler dilerim hepinize.
sağlıcakla kalın.
sağlıcakla kalın.
sağlıcakla kalın.
Yapsaydınız geziyi bizim buralarda bak o kelebeklar nasıl kartal oluyorndoganci' Alıntı:yok yok kesin kelebek salgını var etrafta)))