2. Geleneksel Land Rover Buluşmamız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,269
Ynt: 2. Geleneksel Land Rover Buluşmamız

herkese selam ...

Sivaslı Lr ci arkadaşımın fikrine katılıyorum...biraz daha ortalara bir yerleri planlayıp katılımı artıralım ........

selamlar

Etiketler

gokhanlro' Alıntı:
herkese selam ...

Sivaslı Lr ci arkadaşımın fikrine katılıyorum...biraz daha ortalara bir yerleri planlayıp katılımı artıralım ........

selamlar

Ortalara bir yere kaysın

100) antalya gökhan...... yaniiiii ;D

Aslına bakarsanız Bolu İstanbul'a 250km Ankara'ya 180 km uzaklıkta. Etkinlik Ankara'nın bozkırında olmayacağına göre muhtemelen Gerede, Kızılcahamam tarafına kayılacak, orası ile Sarıalan arasında pek bir fark yok. Sarıalan'ın Ankara üzerinden de kısa yolu var, Ankara'dan 100 km kadar sonra Gerede civarından Kartalkaya yolu ayrılır, bu yol Sarıalan'a götürüyor. Yine Ankara civarı doğası güzel olan, pansiyonların da bulunduğu ormanlık bir yer önerisi var mı?

Deep' Alıntı:
Aslına bakarsanız Bolu İstanbul'a 250km Ankara'ya 180 km uzaklıkta. Etkinlik Ankara'nın bozkırında olmayacağına göre muhtemelen Gerede, Kızılcahamam tarafına kayılacak, orası ile Sarıalan arasında pek bir fark yok. Sarıalan'ın Ankara üzerinden de kısa yolu var, Ankara'dan 100 km kadar sonra Gerede civarından Kartalkaya yolu ayrılır, bu yol Sarıalan'a götürüyor. Yine Ankara civarı doğası güzel olan, pansiyonların da bulunduğu ormanlık bir yer önerisi var mı?
ankaralı arkadaşlar mert beyin sorusuna cevap verin bir öneri getirin

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

Bunlar da bölgeden fotolar, karar vermeye yardımcı ;)

aladağ.jpg

aladağ3.jpg

alada?2.jpg

Deep' Alıntı:
Bi üstteki mesajda 3. fotoda kalınacak köy evleri görünüyor.

Ben tercihimi tekrarlıyorum. Bu köy evlerinde kalalım. Çadır her zaman yaptığımız şey.

nkurtkaya' Alıntı:
Ben tercihimi tekrarlıyorum. Bu köy evlerinde kalalım. Çadır her zaman yaptığımız şey.
Bana fark etmez. Ev de olur, çadır da olur, hatta açık alanda çadırsız tulumsuz yatmışlığımda var - o da olur. Yeterki olsun...

Şiddetle öneririm sarıalanı,

Biz mart 2009 da gitmiş, fotoğrafın sağ tarafında kalan dağevinde konaklamıştık.
Hem mekan çok güzel, hemde odun sobasının sıcağında uyumak ;D
Araya Toyota fotoğrafı karıştı ama kusura bakmayın.
Ankarada gelen LR ci arkadaşlar benide co-pilot olarak kabul ederse belki bende katılırım size.

[attachment=1]

DSC09166.jpg

Allahım neden Landım yok :smiley: herkese iyi eğlenceler, bol bol fotoğrafla avutun bizi. :smiley:

tricknick' Alıntı:
Bana fark etmez. Ev de olur, çadır da olur, hatta açık alanda çadırsız tulumsuz yatmışlığımda var - o da olur. Yeterki olsun...
Bu mevsimde iç anadoluya yakın bölgede gece açıkta çadırsız tulumsuz yatmak ? Tavsiye etmem !!!

Ömer

Her ne kadar Toyota kullansamda Land Rover benim ilk göz ağrım, 7 sene kullandım.
Hazır bu kadar Land Roer biraraya gelmişken kaçırmamak lazım diye düşünüyorum.
Ben o tarihlerde izinli olacağım, denk getirirsek gidelim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR