2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 544
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 82,855
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

14-15 Kasım tarihindeki etkinliğin yol haritasıdır,

Parkur0.jpg

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Mesut baba,tekrar teşekkürler ;)

kuzuyaylaya girdikmi?

Sen naapıyodun o sırada :D
Girdik tabi,ha,öyle gidipte göbeğinde durmadık ama. ;)

RedlinE' Alıntı:
kuzuyaylaya girdikmi?

elbette Mücahit, geyik alanına gelmeden hemen öncesi kuzuyaylaydı, hatırlaman lazım 90° sola döndüğümüz yerde bir kaç yapı da vardı,

selamlar.

Erkan'cım sana da selamlar. o ses halen kulaklarımda çınlıyor,

Erkannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, Erkannnnnnnnnnnnnn,
Cihannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, Cihannnnnnnnnnnnnn,

süpersiniz, :smiley:

Felice' Alıntı:
elbette Mücahit, geyik alanına gelmeden hemen öncesi kuzuyaylaydı, hatırlaman lazım 90° sola döndüğümüz yerde bir kaç yapı da vardı,

selamlar.

Erkan'cım sana da selamlar. o ses halen kulaklarımda çınlıyor,

Erkannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, Erkannnnnnnnnnnnnn,
Cihannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, Cihannnnnnnnnnnnnn,

süpersiniz, :smiley:

;D ;D benimde hala kulaklarımda sus sus ahahaha ;D

Çok güzel bir haftasonu geçirildi.

Cumartesi aranızda olamadım fakat pazar erken saatlerde siyah cj ile aranızdaydım ;)

Bir çok dost ile görüştük hasret giderdik...

İZOFF olarak elimizden geldiğince bişeyler yapmaya çalıştık, umarım başarmışızdık...

3. toyota buluşmasını şimdiden " birçok kişi gibi " iple yok yok vinç ile çekiyoruz... ;)

Sona kalan ...
kampın en küçük katılımcısı ;) 4 Yaş
Ersun Polar ve sticerlar için teşekkür ederim
Tuğsan gezilerin devamını bekliyorum. Fotoğrafımı koymuşsun saolasın
Haldun Abi meyveler için teşekkür ederim.
Saygılarımla
3. gezide baştan sona hiç ayrılmayacağım. 8)

15112009839.jpg

15112009838.jpg

15112009836.jpg

ismailOZTURK' Alıntı:
Sona kalan ...
kampın en küçük katılımcısı ;) 4 Yaş
Ersun Polar ve sticerlar için teşekkür ederim
Tuğsan gezilerin devamını bekliyorum. Fotoğrafımı koymuşsun saolasın
Haldun Abi meyveler için teşekkür ederim.
Saygılarımla
3. gezide baştan sona hiç ayrılmayacağım. 8)
rica ederim

Bütün sayfalara baktım,50 ye yakın araç ve 100 ün üstünde kişiden sadece 13 kişimi fotoğraf çekti ??? ??? ??? Hiç inanasım gelmiyor. Hadi arkadaşlar,hoooopppp,özellikle Antalya gurubu 4 gün oldu ses seda yok,daha fazla resim ve video istiyorum. ;D

Benim geziden aklımda kalan en komik şey Cihan'ın VX80'ler konusunda Müco'yu delirtip Müconun sopayla ateşe dalması ve etrafta oturan bizlerin uçuşan közlerle yanmamız:smiley:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Altuğ'un ayakkabısının içine bile girdi köz...Ölüyodum gülmekten..Adım adım cinneti gördüm:smiley:))))))))

Haaa,şimdi anlaşıldıı o eteş çığlıklarının sebebi. ;D
Müconun conta kaçırmaya başladığı için olmuş tamam tamam ;D

E tabi,Cihan delirtmiştir adamı ;D

Bütün Arkadaşlara selamlar.

Osmaniye 'ye döndükten sonra birinci gün istirahat ,ikinci gün'de araba yıkamakla geçti.

Harika bir buluşma, çok güzel saatler , sicak dosluklar ,her şey mükemmel. Emeği geçen başta Tuğsan .Ersun ve bize eşlik eden İZOFF Gurubuna teşekkür

Ederim. Gerçekten 2000 km yol yapmamıza değdi. sevgili Cihanın renkli kişiliği ,EEEEEEEEERRRRKKKKKKAAAAAAAAAANNNNNN 'nın ;D tlf okadar görüşüp orada

karşılaşma süprizi , Antalya gurubunun samimi ve sicak sohbetleri ve daha bir çok güzellik ........ 3. toyota buuşmasını hayal etmek bile şimdiden

heycanlandırıyor beni. Yeni Resimler ve video lar akşama yüklenir oğlum Ertan uğraşıyordu.

sevgi ve saygılarımla

tuğsan kardeşim antalya off road takımı toyotalar ile antalya auto show 2000 de sahnedeler :smiley:
izmit çamurları da üzerlerinde ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,618
Kayıtlı Üye Sayımız
166,916
Kaydolan Son Üyemiz
Zafer çakar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR