keyifadami' Alıntı:ögle yemegi olsun barim )))
emrahmarti' Alıntı:Sinan fotolar ve videolar çok güzel, ellerinize sağlık.
Parkurda trafik yaratan caponu beklerken gösterdiğin sabır gözlerimi yaşarttı ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:Benim bir artikülasyon fotosu vardı kimsede yokmu o ?
Bu videonun yeri burası değil diye ben en iyisi xxxxta sayfasına götüreyim ;D ;D ;D ;Ddiscovery-V8' Alıntı:Yolu tıkayan Japon başka açıdan ;D Artık ben kesin öldüm bir süre Cihandan uzak durayım ;D ;D
/img][/URL]
SDC' Alıntı:Benim de vardı ve onları Emrah çekti...
Emrah dökül canım fotoları ;D
emrahmarti' Alıntı:Sinan fotolar ve videolar çok güzel, ellerinize sağlık.
Parkurda trafik yaratan caponu beklerken gösterdiğin sabır gözlerimi yaşarttı ;D ;D ;D
gaster' Alıntı:Emrahcım benim araç o yoldan geçiyorda caponun üstünden geçme kabiliyeti henüz yok ;D yol açılsın diye kaderimize boyun eğip bekledik ama eminim Naci abinin beygiri ( Naci abi Yavuz abiden kaptım beygir lafını, kızacaksan ona kız ;D ) olsa caponun üstünden asfaltda gider gibi geçer zaman kaybetmez ;D
gaster' Alıntı:yavuz abi amerikanlar vermez delilleri diye her ihtimale karşı bende videoya çektirmiştim ;D vermiyorlar deseydin ben o rampada tırmalama yapan cipcilerin videolarını hemen eklerdim ;D
discovery-V8' Alıntı:Yolu tıkayan Japon başka açıdan ;D Artık ben kesin öldüm bir süre Cihandan uzak durayım ;D ;D
ufukozkan' Alıntı:esprili bi yolu tikayan capon videosu var atayimmi buraya
ufukozkan' Alıntı:esprili bi yolu tikayan capon videosu var atayimmi buraya