2. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (22 Eylül 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,478
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (22 Eylül 2007)

Merhaba
Gökhan teşekkürler mesaj için
bir dahaki toplantıda görüşürüz umarım

Mert teşekkürler tamam ilk off road da geliyoruz, patlıcan salatası ile telafi olur mu bilmem ,kuzu çevirme falan olması lazım :smiley:

Etiketler

fena olmaz , hem katılım da daha çok olur kanımca:smiley:

mert ben de katılmak istiyorum offroad organizasyonlarınıza katılmayı. haber verebilirsin değilmi?
bu arda müge ve murat'a selamlar.

arzu

Ben de bu organizasyonu düzenleyenlere teşekkürlerimi bildiriyorum. Tabii, ortamı saglayan ve leziz yemekleri sunan (bol bol sunan) üyelerimizden Ahmet Bey'e de ayrica cok teşekkürler.

Bu fotograf da gelemeyenlere ithaf olunur ... ;D

IMG_6030.jpg

Başta bizleri sıcak gülümsemeleriyle ağırlayan Ahmet bey ve tüm Padişah Sofrası çalışanlarına, iftar yemeğinde bizlerle olan ve olamayan tüm dostlara çok teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız... Doyduk mu? Doyduk ;)

Hani nerede resimler.
Cıkkkkkkkkk.
:(

Saat 18:36 ben büroda mesaideyim. Ve bir adetten başka resim yüklenmemiş.
Cık cık olmadı.

Merhaba dostlar
başta bu organizeyi tertip eden sedat bey e
iftar vesilesi ile lokantama teşrif eden ve yemeklerimden afiyetle yiyen gezenbilir üyelerine hepinize çok çok teşekkür ederim.

TezMertek' Alıntı:
Hani nerede resimler.
Cıkkkkkkkkk.
:(

Saniyorum sadece bende fotograf makinesi vardi.. Biraz amator cekim, idare edin ;)

IMG_6022.jpg

IMG_6023.jpg

IMG_6031.jpg

IMG_6032.jpg

IMG_6035.jpg

Bu da sanirim en kucuk gezenbilir uyesi
:D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

SON KONULAR

Geri