hasanfb' Alıntı:Selam herkese...
Bende 1 saat önce istanbula döndüm...
O ortam bırakılmazdı ama iş yerime geldim mecburen..
7-70 herkes vardı doğa severler topuk göletindeydi...
Offroad oyunları standart araçlar için biraz kırıcıydı ama çamur olsaydı tatından geçilmezdi..
Diğer doğa sporları gayet sistemliydi kano olsun,yürüyüş,tırmanma duvarı...
Gezenbilire yakışacak tarzda bir etkinlik oldu,Yöneticileri emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum...
Kamp alanı muhteşemdi her ağaç altında 2-3 çadır kurulmuş sandalyeler masalar çekilmiş güzel güzel mangal kokuları,akşama doğru hafif bir duman gece ise kurbağaların muhabbetleri ve doğanın verdiği o güzellik karşısında büyülenmemek elde değildi.. Daha neler neler...
Yollar çok güzeldi olsun ulaşımda hiçbir sıkıntı yaşamadım yönlendirmeler gayet başarılı...
Nice güzel sağlıklı festivallere...
Herkese merhabalar ,
bende yaklaşık yarım saat kadar önce eve döndüm ve ilk işim eşylarımı yerleştirdikten sonra fotoğraflarıma bilgisayarda bakmak oldu.
Yani gelemeyen,katılamayan arkadaşlar üzgünüm ama fotoğrafları görünce üzüntünüz biraz daha artacak ne yazık ki ve diğer bir etkinliğin tarihini öğrenmek isteyeceksiniz
Fotoğraflar eklenmeye başladıktan sonra bende bir miktar eklicem...Yukarıda yazılan herşeyi bende paylaşıyorum ve çok başarılı bir organizasyondu.
Emeği geçen tüm Gezenbilir adminlerinin katılımcı olan herkesin ellerine sağlık. Ben ve akadaşlarım çok eğlendik. İyi kide böyle bir gruba üyeyiz.
Mehmet Altun