2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Altun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 926
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,284

Altun

Ana Kamp
Yer
Ankara
hasanfb' Alıntı:
Selam herkese...
Bende 1 saat önce istanbula döndüm...
O ortam bırakılmazdı ama iş yerime geldim mecburen.. :smiley:
7-70 herkes vardı doğa severler topuk göletindeydi...
Offroad oyunları standart araçlar için biraz kırıcıydı ama çamur olsaydı tatından geçilmezdi.. :D
Diğer doğa sporları gayet sistemliydi kano olsun,yürüyüş,tırmanma duvarı... ;)
Gezenbilire yakışacak tarzda bir etkinlik oldu,Yöneticileri emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum...
Kamp alanı muhteşemdi her ağaç altında 2-3 çadır kurulmuş sandalyeler masalar çekilmiş güzel güzel mangal kokuları,akşama doğru hafif bir duman gece ise kurbağaların muhabbetleri ve doğanın verdiği o güzellik karşısında büyülenmemek elde değildi.. ;) Daha neler neler... :D :D
Yollar çok güzeldi olsun ulaşımda hiçbir sıkıntı yaşamadım yönlendirmeler gayet başarılı...
Nice güzel sağlıklı festivallere... ;) ;)

Herkese merhabalar ,

bende yaklaşık yarım saat kadar önce eve döndüm ve ilk işim eşylarımı yerleştirdikten sonra fotoğraflarıma bilgisayarda bakmak oldu.
Yani gelemeyen,katılamayan arkadaşlar üzgünüm ama fotoğrafları görünce üzüntünüz biraz daha artacak ne yazık ki ve diğer bir etkinliğin tarihini öğrenmek isteyeceksiniz :smiley:
Fotoğraflar eklenmeye başladıktan sonra bende bir miktar eklicem...Yukarıda yazılan herşeyi bende paylaşıyorum ve çok başarılı bir organizasyondu.

Emeği geçen tüm Gezenbilir adminlerinin katılımcı olan herkesin ellerine sağlık. Ben ve akadaşlarım çok eğlendik. İyi kide böyle bir gruba üyeyiz.

Mehmet Altun

DSCN2771_resize_resize.jpg

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Selamlar

Şimdilk organizasyonun finalinden bir kare ekleyelim. Dahası tabiki gelecek. Orada bulunan herkese ve gezenbilir ailesine teşekkür ederim.

Kusura Bakmayın.Biz yarışlara Katıldık ama Sabah 13:00 gibi Ankara'ya döndük...Acaba Puanlar ve Hediye Kazananların Listesi Olcak Mı?

festival yorgunluğuyla kimse foto yüklemiyor :smiley:

Selamlar yarım saat önce eve döndüm ortam çok güzeldi,dostlarda öyle emeği geçen herkese ayrıca teşekkürler
resmlerden birkaçını birazdan yüklüyorum.

Cuma akşamı gece saat 2 gibi festival alanına ulaştık. Sapaktan itibaren yönlendirici levhalar gecenin karanlığında epey işimize yaradı (teşekkürler :smiley: ). Fakat levhalar biraz daha büyük olabilirdi sanıyorum..

Gece karanlığında pek etrafımızın farkına varmadan çadırlarımızı kurduk. Yayla epey soğuktu ve çadırların üstü çiğ doluydu. Ama yanan kamp ateşi ve gecenin saat 3 olmasına rağmen tanıştığımız birkaç arkadaş ile yaptığımız sıcak muhabbet ısınmamıza yetti. Saat 4 dolaylarında yatıp 7 dolaylarında kalktık. Kalktığımızda gece farkedemediğimiz göleti görmek bizi acayip mutlu etti. Kahvaltıdan sonra yaptığımız gölet turu da çok güzeldi. Tırmanış duvarındaki ilk deneyimimiz, offroad araçlarının yarışının seyri ve kano yarışı günü aktivite içinde geçirmemizi sağladı. Pazar günü trafiğini düşünerek saat 20.00 gibi istemeyerekte olsa festival alanını terk ettik.

Festivalde emeği geçen herkese, site ve dernek üyelerine çok teşekkür ederiz. Çok güzel bir gündü...

img0682resize.jpg

img0690resize.jpg

img0720resize.jpg

img0721resize.jpg

img0728resize.jpg

img0778resize.jpg

img0779resize.jpg

img0782resizeo.jpg

img0783resize.jpg

img0784resize.jpg

img0785resize.jpg

img0786resize.jpg

img0787resize.jpg

img0788resize.jpg

img0789resize.jpg

img0790resize.jpg

img0791resize.jpg

img0792resize.jpg

img0793resize.jpg

img0794resize.jpg

img0795resize.jpg

img0805resize.jpg

img0806resize.jpg

img0807resize.jpg

img0817resize.jpg

img0821resize.jpg

img0824resize.jpg

img0827resize.jpg

img0833resize.jpg

Evet.Devamını Bekliyoruz 15 No lu arabaya gelmişsin de abi 16 nolu arabayı da koysaydın :D

bende eve gireli yarım saati geçti duştu 9 kişilik malzemeleri havalandırmaydı derken anca yazabidim bu festivalde tıranma duvarını çıkarak kendimi aştım :D buda benim yeni bir yaşa girmeöncesi iyi ve kendine güven verici muhteşem bi deneyim oldu:D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR