highoutput
Zirve
bişi deniyorlar ...6 ay içinde bir aracın fiyatı ikiye katlanır mı?
Bir gariplik var
bişi deniyorlar ...6 ay içinde bir aracın fiyatı ikiye katlanır mı?
Bir gariplik var
saat 15:00 te evden çıkarken eıro 18,45 civarıydı 16:00 da döndüm 19,13 euro borsa çakıldı ( 1 saat içinde )Gerçi 6 ay önce Euro on tl idi
Şimdi 20 TL
Yeni bir pozisyon deniyorlarbişi deniyorlar ...
Kaçamazsanız zevk alın diyorsun yaniYeni bir pozisyon deniyorlar
.
Politika ve ekonomiye hiç seksüel açıdan bakmayı düşünmemiştim..
Ekonomi; İnsanın ihtiyaçlarını karşılamada yapılan her türlü faaliyeti içerir.
Politika; Bir hedefe varmak için karşısındakilerin duygularını okşama, zayıf noktalarından veya aralarındaki uyuşmazlıklardan yararlanma vb. yollarla işini yürütme
Bir şeklide dolayıda olsa içeriyor sanki.
KoMorların desteğinin, Türk halkının ekonomik şoklar karşısında hergün MORarmasına nasıl çare olacak şimdi merak ettim.''Komorlar Cumhurbaşkanı Assoumani: Biz daima Türkiye’nin yanında olacağız.''
gece gece içimi rahatlatan haber , ptesi sabah piyasalar rahatlar .
komorlar ekonomi kurulu konuyu ele almış . acı reçete olmasa bari ,KoMorların desteğinin, Türk halkının ekonomik şoklar karşısında hergün MORarmasına nasıl çare olacak şimdi merak ettim.
üstadım tüm 3 harfli marketler asgari ücret açıklanacağı günün sabahı etiketlere %50 iyileştirme !!! yaptılar , hepsinde temel gıda maddeleri kuruşuna kadar aynı , sordum dıj güjler dediler.Bugün A101 de peynir, sucuk gibi şeylerin fiyatının 5-6 lira pahalılandığını, Sucuğun fiyatının 20 liranın üzerine çıktığını gördüm. Acayip bir fiyat artışı var piyasada.
dolar 13 civarı iken aldığım x bir ürünün kilosu 13 tl den 16 tl ye çıkmıştı , bu sabah dolar 18 den 12 ye düştü aldığım x ürün kilosu düşmedi 18 tl ye çıktı !!! (3 ay önce kilosu 7 tl idi bu arada )