2. El Araç Piyasası Fırsatçılığı ...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 187
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,792

Etiketler
araç

.
Politika ve ekonomiye hiç seksüel açıdan bakmayı düşünmemiştim..

Ekonomi; İnsanın ihtiyaçlarını karşılamada yapılan her türlü faaliyeti içerir.

Politika; Bir hedefe varmak için karşısındakilerin duygularını okşama, zayıf noktalarından veya aralarındaki uyuşmazlıklardan yararlanma vb. yollarla işini yürütme

Bir şeklide dolayıda olsa içeriyor sanki.

Orhan bey, bu kadar teknik ve detaylı açıklama yapmanızı takdir ediyorum, ama hal ve gidişat ortada . İş fantazilere kaldı

''Komorlar Cumhurbaşkanı Assoumani: Biz daima Türkiye’nin yanında olacağız.''

gece gece içimi rahatlatan haber , ptesi sabah piyasalar rahatlar .

Bugün A101 de peynir, sucuk gibi şeylerin fiyatının 5-6 lira pahalılandığını, Sucuğun fiyatının 20 liranın üzerine çıktığını gördüm. Acayip bir fiyat artışı var piyasada.

Bugün A101 de peynir, sucuk gibi şeylerin fiyatının 5-6 lira pahalılandığını, Sucuğun fiyatının 20 liranın üzerine çıktığını gördüm. Acayip bir fiyat artışı var piyasada.
üstadım tüm 3 harfli marketler asgari ücret açıklanacağı günün sabahı etiketlere %50 iyileştirme !!! yaptılar , hepsinde temel gıda maddeleri kuruşuna kadar aynı , sordum dıj güjler dediler.

Son düzenleme:

liman bölgelerinden duyumlarıma göre büyük yağ firmaları dolar kuru sebebi ile yurt dışından ayçiçek yağı ithalatını durdurdu , umarım ülkemizde yeterli stok vardır , bilgilerinize.

Son düzenleme:

0 arabalarda fiyatlar güncelleniyor , kafalar karışık , bakalım fiyatlar inecek mi ? yoksa döviz fiyatlarının tavan olduğu yerden hesaplar devam mı edecek ?

dolar 13 civarı iken aldığım x bir ürünün kilosu 13 tl den 16 tl ye çıkmıştı , bu sabah dolar 18 den 12 ye düştü aldığım x ürün kilosu düşmedi 18 tl ye çıktı !!! (3 ay önce kilosu 7 tl idi bu arada )

1- Nakliye masrafları içindeki en büyük etken olan yakıt fiyatları düşmedi
2-Üretimde kullanılan elektrik,doğalgaz birim fiyatları düşmedi
3-Üretimde ve satışta kullanılan girdiler azalmadı.
4-En önemliside daha çok para kazanma hırsı hiç azalmadı.
diğer bir çok etken var ki sayamadım

SON KONULAR - FORUM