CANADALI
Kamp II
Ynt: 2. Çatalca - Ormanlı Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009)
DEVAM;
DEVAM;
beatrix' Alıntı:Tepedeki zirveye tek çıkan araç Sekan'nın ZJ 5.2'siydi....!
Ne yazıkki tek bir resim ve tek bir video yok...!
Ama ben şahidim: İNANILMAZDI....! Resmen bayrak dikti.....!
beatrix' Alıntı:Ama birası yanındaaaa...!
beatrix' Alıntı:Ama birası yanındaaaa...!
mithat jeepimin altını ve motorunu mazotla yıkattım saat 19.00 dan 22.00 ye kadar temizlik yaptım ama hafta sonu yeniden çamurla buluşacaz, çamuru seviyorum yawww....Mithatcan' Alıntı:abi 3 kere yıkattım arabayı dün gece eve gelirken 1. sabah uyandım liftte altını yıkattım 2 bide ofiste 3 aşk budur ya
sahi tarık abi tarlaya neden girdin hasatı kontrol etmeyemi...... ;D ;D ;D ;Dbull' Alıntı:L 200 de yamana atmayın 1 metre yanındaydık olmuyor ama![]()
BRONCO' Alıntı:mithat jeepimin altını ve motorunu mazotla yıkattım saat 19.00 dan 22.00 ye kadar temizlik yaptım ama hafta sonu yeniden çamurla buluşacaz, çamuru seviyorum yawww....![]()
BRONCO' Alıntı:mithat jeepimin altını ve motorunu mazotla yıkattım saat 19.00 dan 22.00 ye kadar temizlik yaptım ama hafta sonu yeniden çamurla buluşacaz, çamuru seviyorum yawww....![]()
bull' Alıntı:L 200 de yamana atmayın 1 metre yanındaydık olmuyor ama![]()
fatihoz66' Alıntı:bende şahidim
8 bir çeyrek' Alıntı:Beyler herkese selam bayram ben yani ( 8 bir çeyrek ) bende aranızdayım. 8) 8) 8) 8)
abi hoşgeldin ne bikini tentemi........... ??? ;D ;D ;D8 bir çeyrek' Alıntı:Beyler herkese selam bayram ben yani ( 8 bir çeyrek ) bende aranızdayım. 8) 8) 8) 8)