2,9 Tdi Mercedes Sprinter Motoru Arıyoruz ve G Serisi Topluyoruz

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ZEUSSSS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,605

Etiketler
ZEUSSSS' Alıntı:
ilginiz için çok tesekkür ederim motoru zaten bulunca mahmut ustamızda toplayacagız tansu abinin aracı için araştırıyorum nazım abinin aracını mahmut usta topladı bitanede tansu abide war onu modifiye etmeyi düşünüyoruz araştırmaya başladık umarım saglıklı bi motor bulabiliriz tekrar çok teşekkür ederim vermiş oldugunuz bilgiler için..


Bizde aynı problemle uğraşıyoruz, bazı sıkıntılar var halen osebeple Nazım Beyin aracını incelmeye gideceğiz yakında.


Çünkü o damdan düşmüş,doktor değil.
 

Kısmet olursa bende defender için puma düşünüyorum. Mahmut ustayla ve sizle henüz tanışıp görüşme fırsatım olmadı ama en kısa zamanda olmasını umuyorum. Konuyu takipteyim.
 

.......

IMG 1235
 




Ynt: 2,9 Tdi Mercedes Sprinter Motoru Arıyoruz ve G Serisi Topluyoruz

selam arkadaşlar.adım çağrı,siteye yeni üyeyim.offroad merakım yeni ;D yazdıklarınız okuyorum,çok güzel ve faydalı bilgiler..bende aranıza katılmak istedim.tabiki öncelikle araç almam gerek.amacım hafif offroad,eğlenme,kamp ve gezilerinize katılmak.biraz dayanıklılık,görüntü ve konfor düşündüğüm için Mersedes G de karar kıldım.ama temiz ve düzgün araç bulmam gerek öncelikle,bana yardım ederseniz sevinirim.özelden iletişim numaralarınızı yazarsanız tanışmak,bilgi almak isterim..herkese selamlar..
 

Ynt: 2,9 Tdi Mercedes Sprinter Motoru Arıyoruz ve G Serisi Topluyoruz

selam cagri. G almak istemem dogru karar. tek sorun dogru araci bulmak. butcen nedir kardes ? benzin mi yoksa dizel mi dusunursunuz..uzun sase mi kisa. ben kibrisdan takip ediyorum tr sahibinden ve benzeri siteleri ve guzel araclar varmis. sahsen uzun sase almani tavsiye ederim, unless benim gibi kisa sase tercihin varsa ;)

buldugunuz arac varsa, bence burda paylasin. eminim ki taniyan, bilen olur. bursa ne de olsa gezenbilir..... :D

[adana mukemmel uzun sase 300GDL var.. mukemmel arac, tek sahisdan ve bayan kullanmis...daha iyisini bulmak zor.] bilgilerini paylasirim birazdan.]

nadir abimiz [mogzilla] yeni baslik altinda tum G uyelerinin bilgi ve belgelerini topluyor. orda herkesi bulursun.

saygilar
 

Ynt: 2,9 Tdi Mercedes Sprinter Motoru Arıyoruz ve G Serisi Topluyoruz

selam arkadaşlar konuyu baştan beri okudum. mercedes G için 602 motoru tam isabet olur.
Ancak aynı motorun şanzımanını tavsiye etmiyorum. GTRAK şanzıman ile uyumu süper oluyor.

kahramanmaraşta örneği var 30 günlük bir çalışma sonucunda ortaya çok kuvvetli bi makina çıkardık.
görmek isterseniz veya size verebileceğim bilgi varsa memnun olurum
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,489
Mesajlar
1,518,725
Kayıtlı Üye Sayımız
172,145
Kaydolan Son Üyemiz
compozer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst