2.8 TDI Hakkında Bilgiye İhtiyacım Var.

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nazifayvazoglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,384

nazifayvazoglu

Canım eşim sevda Ayvazoğlu ❤
Mesajlar
396
Tepkime Puanı
2
Selamlar. Gördüğüm kadarıyla açılan konularda 2.6 , 3.0 vede 2.5,3.5 motorlar hakkında bilgiler mevcut.Tam detaylı inceleyemedim varsada bilmiyorum.Benim istediğim sizden 2.8 tdi lerin performansı yakıt durumu nasıl .Araç satışlarına bakıyorum fiyatları uçuk.Acaba yüksek rakamları verip almaya değer bir araçmıdır.Bilgilendirirseniz sevinirim.
 

Etiketler
Ynt: 2.8 TDI Hakkında Bilgiye İhtiyacım Var.

Araç yakıt durumları motor hacimlerine göre normal fakat arazi kabiliyeti ve 4x4 şanzıman özellikleri ile Dakar da kendini kabullendirmiş bir makina, birazcık arazide araç kullanmasını bilen ve cesareti olan sürücünün bu araçla kalabileceği yer olmadığını düşünüyorum
 

Ynt: 2.8 TDI Hakkında Bilgiye İhtiyacım Var.

2,8 dizeller hakkında iki gündür forumda bakıyorum. Pek fazla bilgiye ulaşamadım. Bu araçları bu forumda kullanan arkdaşlar olmalı!!! 2,8 'e kafa takmış biri olarak bilgi ve tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum..
 

Ynt: 2.8 TDI Hakkında Bilgiye İhtiyacım Var.

kumruli' Alıntı:
2,8 dizeller hakkında iki gündür forumda bakıyorum. Pek fazla bilgiye ulaşamadım. Bu araçları bu forumda kullanan arkdaşlar olmalı!!! 2,8 'e kafa takmış biri olarak bilgi ve tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum..
bir 2.8 kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye ederim. aracın bakımlarını düzenli yaparsanız yakıt tüketimi bence normal.kısa mesafeler ve şehir içi dur kalklarda biraz harcıyor, ben burada normal dizel yakıtla kullanmaktayım.euro dizelle biraz sesli çalışıyor gibi sanki.arazi kabiliyeti hiç fena değil,ben oldukça başarılı buluyorum.en önemli noktalardan biriyse tork değerleri bence çok iyi, hemen hemen 3.5 benzinliyle aynı sanırsam.zaten altyapı,şanzıman,diransiyel kutusu vb 2.8 dizel ve 3.5benzinlide galiba aynı veya çok benzer yapıda.bir örnek vermek gerekirse ben 2.5 dizel ile 2.8 dizellerin otomatik şanzıman ve diferansiyellerini bizim garajda yan yana görme imkanım oldu 2.8 dizelin şanzımanı ve diferansiyeli daha büyük yapıda.bir de bu motorlar kesinlikle kendisini kanıtlamış zaten.benim motorda yaşadığım en büyük sorun ısıtıcılardan kaynaklanan sorunlardı,kesinlikle yan sanayi ısıtıcı dayandırmıyor.bir de tabii ki aracın konforunu ve sağlamlığını söylememe gerek yok sanırım.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Mesajlar
1,524,312
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

SON KONULAR



Geri
Üst